YENİFAKILI’DA BÜYÜK SÜRPRİZ

Okuduğunuz haber
YAMAÇLI’DA ALTINTAŞ DEVRİ

UZUNLU’DA TARİH YAZILDI

Anasayfa   /    Siyaset    /    YAMAÇLI’DA ALTINTAŞ DEVRİ

YAMAÇLI’DA ALTINTAŞ DEVRİ

31 Mart yerel seçimin en heyecanlı ve çekişmeli beldelerin başında yer alan Yamaçlı’da kazanan AK Parti oldu. 4 adayın kıyasıya mücadele ettiği Belde’de, AK Parti Belediye Başkan Adayı Şaban Usta Altıntaş, en yakın rakibine 221 oy fark atarak, 807 oyla yeni Belediye Başkanı seçildi. 

SİYASET      02 Nisan 2019 - 00:00     0

YAMAÇLI’DA ALTINTAŞ DEVRİ

Boğazlıyan’ın en heyecanlı, en çekişmeli ve en fazla adayın yarıştığı Yamaçlı Beldesi’nde kazanan AK Parti Belediye Başkan Adayı Şaban Altıntaş oldu.
7 aday adayı içerisinden AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen ve seçim sürecine kadar “tevazu, samimiyet ve gayret ile” çalışmalarını sürdüren Altıntaş, halkın büyük bir teveccühünü kazanarak Belde’nin yeni Belediye Başkanı seçildi.
Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı İbrahim Özsoy ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkanı Adayı Musa Geçimli ile kıyasıya yarışan Altıntaş, açıkladığı projeler ve yürüttüğü seçim çalışmalarıyla halkın gönlünde bir kez daha taht kurmasını bildi.
Yamaçlı’da kullanılan geçerli bin 799 oy’un 807’sini alarak Belediye Başkanı seçilen Altıntaş’ı, Büyük Birlik Partisi Adayı Özsoy 586 oyla takip etti. MHP Adayı Geçimli’nin 372 oy aldığı seçimde CHP 21, Saadet Partili aday ise 13 oyda kaldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ