OĞULCUK BARAJI TAMAMLANIYOR

Okuduğunuz haber
VİCDANSIZLAR

TAŞER HELALLİK İSTEDİ

Anasayfa   /    Güncel    /    VİCDANSIZLAR

VİCDANSIZLAR

Boğazlıyan Belediyesi tarafından cadde ve sokaklara koyduğu çöp kutusu bilinmeyen bir sebepten dolayı yandı. “Vicdansızlar” yorumuna sebep olan bu görüntü, Gazetemiz Yazıişleri Müdürü Gökhan Doğan’ın bir kova su dökmesiyle söndürüldü.

GÜNCEL      12 Haziran 2020 - 13:11     0

VİCDANSIZLAR

Boğazlıyan Belediyesi tarafından halkın refahı, mutluluğu ve temiz bir çevrede yaşamaları için cadde ve sokaklara yerleştirdiği çöp bidonlarından bir tanesi az daha kül oluyordu. Çöp kutusundan duman çıktığını gören Gazetemiz Yazıişleri Müdürü Gökhan Doğan, gecenin bir yarısı çöp kutusunu yanmaktan son anda kurtardı.
GÖRÜNTÜ VİCDANLARI SIZLATTI
Boğazlıyan Belediyesi’nin daha temiz bir çevre için yerleştirdiği çöp kutuları, kameyle, park alanları ve banklara zaman zaman verilen zararlar vicdanları yaralamaya devam ediyor.
Şehir insanlarına yakışır bir şekilde dizayn edilen ve hiçbir masraftan kaçınılmayarak şehir merkezinde sokak aralarına yerleştirilen ahşap kaplaması çöp kutusundan gelen yoğun dumanı fark eden Doğan, işyerinden temin ettiği su kovasıyla yanmakta olan ateşe müdahale etti.
BU KADAR BİLİNÇSİZLİK OLMAZ Kİ!
Yaklaşık iki kova su ile söndürülen çöp kutusunun yanında bulunan bankta yanmaktan son anda kurtulmuş oldu.
İstirahat etmek için işyerinden ayrıldığı esnada sokak üzerinde bulunan çöp kutusundan yoğun bir dumanın yükseldiğini gördüğünü söyleyen Yazıişleri Müdürümüz Gökhan Doğan, bu görüntü yüreğimi sızlattı.
Modern bir şehir halini alan ilçemizde bu tür görüntüler hiç yakışmıyor. Bilinçsizce verilen zararlar halkımızı da, hizmet edenlerin de şevkini kırıyor.
Bizler, bir çöp kutusu değil mi diyerek kayıtsız kalamayız. Herşey ufak bir tavizden başlıyor. Halkımızın biraz daha bilinçli olmalarını, kamu malını daha fazla korumalarını istiyoruz. Bu bir ihsanlık görevidir. Sönmeden atılan bir izmaritin veya kıvılcım çıkaracak bir maddeyi atmayalım. Allah korusun en ufak bir kıvılcım büyük zararlara yol açabilir. Bu tür eserleri korumak hepimizin görevi olmalıdır” diye konuştu.
  

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ