GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

Okuduğunuz haber
VATAN SİZLERE MİNNETTARDIR

AYDIN BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRDİ

Anasayfa   /    Güncel    /    VATAN SİZLERE MİNNETTARDIR

VATAN SİZLERE MİNNETTARDIR

İlçemizde 'Gaziler Günü' coşkuyla kutlandı. ‘Gaziler Günü’ etkinlikleri Saat 9.00’da Gazilerimiz onuruna verilen kahvaltı programı ile başladı.

GÜNCEL      21 Eylül 2021 - 00:27     0

 VATAN SİZLERE MİNNETTARDIR

 Ardından Boğazlıyan Cumhuriyet Alanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’nda saat 10.00’da çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, günün anlam ve önemini belirten konuşma ile sona erdi.
Çelenk programı sonrasında Kaymakamımız Recep AYDIN ilçemiz esnaflarını ziyaret edip, esnaflar ve vatandaşlar ile sohbet etti.
“GAZİLER KAHRAMANLIĞIN TİMSALİDİR”
Kaymakamımız Sayın Recep AYDIN, yaptığı konuşmada gazilerin vatan uğruna yüreğini ve cesaretini ortaya koymuş, gözünü budaktan sakınmamış kahramanlığın timsali olduklarını söyledi. Vatanı için can veren, kan veren tüm şehitleri ve vefat etmiş gazileri rahmetle andı. Gazilerin, vatanın birliği ve bütünlüğü için verdiği mücadelenin kutsiyetine dikkat çekti.
‘’TBMM tarafından 19 Eylül 1921 tarihinde Atatürk’e mareşallik rütbesinin ve gazilik unvanının verildiği bu anlamlı gün dolayısıyla başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize minnet ve şükran duygularımızla değerli aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzur dolu bir ömür diliyorum” ifadelerinde bulundu.

 

 

 

 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ