DÜĞENCİ’DEN ANLAMLI ZİYARET

Okuduğunuz haber
UZUNLU’YA ‘İYİ’ ZİYARET!

C PANCARINA REKOR FİYAT

Anasayfa   /    Güncel    /    UZUNLU’YA ‘İYİ’ ZİYARET!

UZUNLU’YA ‘İYİ’ ZİYARET!

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Yozgat’a gelen İYİ Parti Ankara Milletvekili Dr. Ayhan Altıntaş, Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı’yı makamında ziyaret etti.

GÜNCEL      21 Ekim 2020 - 23:13     0

UZUNLU’YA ‘İYİ’ ZİYARET!

İYİ Parti İlçe Başkanı Baki Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partililerle birlikte Uzunlu’ya giden Altıntaş, Belediye girişinde Başkan Elbaşı tarafından karşılandı.
Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı’dan çalışmalar hakkında bilgiler alan Milletvekili Ayhan Altıntaş, Uzunlu Beldesi’ne ilk defa gelmesine karşın sanki kendi memleketine gelmiş kadar mutlu olduğunu söyledi.
Gayretli, çalışkan bir Belediye Başkanı’na sahip olan Uzunlu halkının çok şanslı olduğunu ifade eden Altıntaş, Başkan Elbaşı’ya teşekkür ederek, yapacağı çalışmalara destek olacağını belirtti.
 Belediye ziyareti sonrasında hatıra fotoğrafı çektiren Ayhan Altıntaş, daha sonra esnaf ve çiftçilerle bir süre sohbet etti.
Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, İYİ Parti Ankara Milletvekili Dr. Ayhan Altıntaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Millet ittifakının devamlılığı, ülkemizin tarım, ekonomi ve diğer sorunları üzerine sohbetler ettik. Nazik ziyaretleri için şahsım ve kasabamız halkı adına teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ