Boğazlıyan'ı fişlediler!

Okuduğunuz haber
USTAOĞLU HEP ZİRVEDE

Demokrasinin kara lekesi: 28 Şubat

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Ustaoğlu hep zirvede

SON DAKİKA ! Ustaoğlu hep zirvede

Adalet ve Kalkınma Partisi Yozgat İl Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçilerek Boğazlıyan'ın göğsünü bir kez daha kabartan, ilçenin gelişip büyümesine ve yeniden imarına yönelik yapmış olduğu ticari faaliyetlerle isminden sıkça söz ettiren İşadamı Köksal Ustaoğlu, 2016 yılında yaptığı 702 bin 466 TL. 054 kuruşluk matrahla elde ettiği vergi rekortmenliği, dün ziyaretine gelen İl Defterdarı Erdoğan Yıldıraner tarafından taçlandırıldı. Yıldıraner'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ustaoğlu, "Benim en mutlu olduğum an, devletime vergi ödediğim andır. Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır, helaldir tabiri bizim önceliğimizdir" dedi.

EKONOMİ      27 Subat 2018 - 23:46     0

Ustaoğlu hep zirvede

Boğazlıyan'ın başarılı işadamlarından Köksal Ustaoğlu, siyasette ve ticarette zirveyi kaptırmadı.
Ocak ayı içerisinde yapılan ve Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen İl Kongresi'nde, yeniden AK Parti Yozgat İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevine seçilerek Boğazlıyan'ın göğsünü bir kez daha kabartan İşadamı Köksal Ustaoğlu, ticarette de başarısını katlayarak sürdürüyor.
USTAOĞLU GURURUMUZ OLDU
Yozgat Defterdarlığı tarafından açıklanan 2016 yılı gelir vergisi rekortmenleri arasında Boğazlıyan'da bir inci, Yozgat'ta ise ikinci olan Köksal Ustaoğlu'nun, 702 bin 466 TL. 054 kuruşluk matrahla 237 bin 613 TL.'lik vergi ödeyerek, Boğazlıyan'daki rakiplerine iyi bir örnek teşkil etmiş oldu.
Yapmış olduğu inşaatların kalitesi ve hızıyla sektörün öncüsü haline gelen, yüzlerce işçiye istihdam sağlayarak onlara iş ve aş kapısı açan Ustaoğlu, Devlet'e ödediği vergiyle bir kez daha gündeme geldi.
Yozgat Defterdarlığı'nca açıklanan 2016 yılı gelir vergisinde 702 bin 466 TL. 54 kuruş matrahla Boğazlıyan birincisi ve Yozgat ikincisi olarak açıklanan Köksal Ustaoğlu, "Benim en mutlu olduğum an, devletime vergi ödediğim andır" diyerek, işe ve devletine olan samimiyetini bir kez daha gözler önüne sermiş oldu.
Boğazlıyan'da oluşturduğu güvenle, hem müşterilerini zirveye taşıyan ve müşteriden aldığı güçle Devlet'e en fazla vergi vererek ilçenin gururu olan Ustaoğlu, "Durmak yok, ilçem için, hemşerilerim için hizmete devam" dedi.
DEFTERDAR'DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
29'uncu Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Boğazlıyan'a gelen İl Defterdarı Erdoğan Yıldıraner'in program sonrasında ilk işi, 2016 yılı Vergi Rekortmeni Köksal Ustaoğlu'nu makamında ziyaret etmek oldu.
Beraberinde Yozgat Gelir Müdürü Hüseyin Meşe, Boğazlıyan Vergi Dairesi Müdürü Murat Sarıerikli, Vergi Dairesi Şefi Ömer Çakmak'la birlikte İşadamı Ustaoğlu'yla bir süre sohbet eden Defterdar Yıldıraner, Kamu kaynaklarının içinde vergi gelirleri önemli bir yer işgal etmektedir. Devletimizce halkımıza sunulan hizmetlerin daha fazla ve kaliteli olabilmesi vergi gelirlerinin daha fazla toplanmasını gerektirecektir.Bu nedenle vergi bilincinin oluşturulması, verginin öneminin halkımıza ve yeni yetişen genç nesillere daha iyi anlatılması önem arz etmektedir” dedi.
Yıldıraner, Yozgat Defterdarlığı olarak yetki alanı içindeki mükelleflere yönelik, ilgili mevzuat ile verilmiş olan görevleri yerine getirirken mükellef haklarını gözetmekte ve mükelleflerimize en etkin ve kaliteli hizmeti sunmak adına çalışmalara devam ettiklerini anımsattı.
KATKILARINIZ KÜÇÜMSENEMEZ
2016 yılı matrahına göre, Devlete ödediği vergiyle Yozgat'ta ikinci, Boğazlıyan'da birinci olan İşadamı Köksal Ustaoğlu'ya teşekkür ederek, "Teşekkür Belgesi"ni takdim eden Yıldıraner, "Vergi yükümlülüklerinizi yasal süresi içerisinde yerine getirerek, ülke ekonomisine yapmış olduğunuz katkılar nedeniyle, örnek bir mükellef modeli oluşturduğunuzdan dolayı teşekkürlerimizi sunar, iş hayatınızda başarılarınızın artarak devam etmesini dileriz" dedi.
YILDIRANER BİZLERİ MUTLU ETTİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti bir kez daha dile getiren Köksal Ustaoğlu, başarısının sırrını; “Tamamen iyi bir matematik, iyi muhasebe. Bu da bizi başarıya götürüyor” şeklinde özetledi.
2016 yılında inşaat faaliyetlerine başlayan Ustaoğlu, rekabetçi bir kişiliği olduğunu belirterek, yaptığı işlerde halkın alım gücünü esas olarak aldıklarını belirtti. 
Ustoğlu İnşaat olarak başarılı olmalarını da buna bağlayan Köksal Ustaoğlu; “Son 2-3 yıldır insanlar temelden ya da 6 ay sonradan olsun makul bir ev alma arayışı içinde. Güvenli firmaları arıyorlar. Boğazlıyan'da temelden inşaat satabilen bir kaç firmadan biriyiz. Bu konuda yaptıklarımız ve yapacaklarımız bunlar bütün başarımızı Boğazlıyan halkının alım gücü ile buluştuğumuz için olduğunu düşünüyorum. Menfaatlerin buluştuğu noktada olursak Boğazlıyan`da inşaat yapıp satmanın zor olmadığı görüşündeyim” şeklinde konuştu.
KALİTE VE GÜVEN ESASTIR
 Boğazlıyan'da inşaat sektöründe yaptığı binaların ferah ve güvenilir konutlar olduğunu belirten Ustaoğlu, Boğazlıyan'ı iyi analiz ettiğimize inanıyoruz. Boğazlıyan'da hangi semt, mahallede ne kadar inşaat yapılır, kaça mal olur ne kadara satılabilir. Bunun maliyetini hesaplıyoruz. Bu detaylara yönelik çalışmamızda bizim farkımızı ortaya koyuyor. Bugüne kadar da yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bugünkü başarıya azim, kararlılık ve iyi bir muhasebe ile geldiğime inanıyorum” dedi.
2016 gelir yılı vergi listelerinde ‘en fazla vergi veren kişi’lerin başında yer almasının gururunu yaşadığını belirten Köksal Ustaoğlu, hedefleri doğrultusunda yola çıktıklarını ve vergilerini de düzenli ödeyerek kurumsallık adına ilerlediklerini kaydetti. "İlerledikleri yolun doğru olduğunu görmenin de ayrı bir motivasyon ve mutluluk kaynağı olduğunu ifade eden Ustaoğlu, "Bir yandan işlerimizi doğru yapmaya ve hedeflerimize ilerlemeye devam ederken, vergi listesinde de en üstte yer almanın büyük bir mutluluktur.
BÜYÜK BİR ONUR KAYNAĞI
Açıklanan vergi listelerinde ‘en fazla vergiyi verenler’ arasında Boğazlıyan birincisi, Yozgat ikincisi olmanın, gerek şahsı, gerekse ailesi, gerekse de çalışma arkadaşları için büyük bir onur kaynağı olduğunu ifade eden Köksal Ustaoğlu, “Halkımızın destek ve güvenini alarak çıktığımız bu yolda ülkemizden kazandıklarımızı yeniden ülkemize döndürebilmek son derece önemli diye düşünüyorum. Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır, helaldir tabiri bizim önceliğimizdir. Darısı ülkesini seven ve ülkesine hizmet etmek isteyen herkesin başına” şeklinde konuştu.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ