ŞEKER TADINDA BULUŞMA

Okuduğunuz haber
ÜNALAR, BİRLİK VE BERABERLİĞİ PEKİŞTİRDİ

BOĞAZLIYAN’DA MHP RÜZGARI ESTİ

Anasayfa   /    Güncel    /    ÜNALAR, BİRLİK VE BERABERLİĞİ PEKİŞTİRDİ

ÜNALAR, BİRLİK VE BERABERLİĞİ PEKİŞTİRDİ

Muhtar Ahmet Ünalar’ın ani vefatı sonrası Devecipınar Köyü’nde yapılan seçimde köy halkının büyük teveccühünü kazanarak Muhtar seçilen Mehmet Ünalar, bürokrasi ve STK temsilcileriyle tanışma, kaynaşma, birlik ve beraberliğin pekişmesi adına yemekli toplantıda bir araya geldi. Muhtar Mehmet Ünalar, “Düzenlemiş olduğumuz birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğimize katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

GÜNCEL      28 Haziran 2022 - 21:16     0

ÜNALAR, BİRLİK VE BERABERLİĞİ PEKİŞTİRDİ

Bir süre önce gerçekleşen seçimle birlikte ilçemize bağlı Devecipınar Köyü’ne Muhtar seçilen Mehmet Ünalar’ın ev sahipliğinde tanışma, kaynaşma ve birliktelik yemeği düzenlendi.
Muhtar Ünalar, “Amacımız köyümüze ve bölgemize hizmet etmektir” dedi.
Devecipınar Köyü Muhtarı Mehmet Ünalar’ın ev sahipliğinde birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen yemeğe siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra mesleki ve sivil toplum temsilcileri ve kurum temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.
“Tanışma ve Kaynaşma” yemeği yoğun bir katılımla gerçekleşirken, Muhtar Mehmet Ünalar’ın ev sahipliğinde tanışma ve bilgi alışverişinde bulunmak için yemekte bir araya geldiler.
Amaçlarının köylerine ve bulunduklara yerlere hizmet götürmek olduğunu ifade eden Muhtar Mehmet Ünalar, “Düzenlemiş olduğumuz birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğimize katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diyerek, birlik ve beraberlik adına, tanışma ve kaynaşma adına organize edilen bu yemekte bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti belirtti, millet olarak birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğunu söyledi.
Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen yemek, günün anısına hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ