YOZGAT KEVEN’E VERYANSIN ETTİ

Okuduğunuz haber
TÜRKMEN GELENEĞİ BOZMADI

ŞEKERBANK PERSONEL ALACAK

Anasayfa   /    Güncel    /    TÜRKMEN GELENEĞİ BOZMADI

TÜRKMEN GELENEĞİ BOZMADI

İş insanı Bekir Türkmen Boğazlıyan Meslek Yüksek Okulu’nda eğitim gören 500 öğrenciyle iftarda buluştu

GÜNCEL      14 Nisan 2022 - 00:34     0

TÜRKMEN GELENEĞİ BOZMADI

Gerçek bir Boğazlıyan sevdalısı ve Hayırsever iş insanı, Çelikel Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Türkmen, geleneksel hale getirdiği öğrenci buluşmalarına bir yenisini daha ekledi. Büyük katkılar sağlayarak ilçeye kazandırılan Kültür ve Taziye Evi’nde Meslek Yüksek Okulu öğrencileriyle iftarda buluşan İş İnsanı Bekir Türkmen, “Memleketimin geleceğinin ve kalkınmasının eğitimle olduğunu düşünen bir insanım. Benim en mutlu olduğum an, geleceğimiz olan nesillerle birlikte olduğum andır” dedi.

Boğazlıyan’ın bağrından çıkan, Konya ilinde yapmış olduğu yatırımlarla dünyaya açılan, tarımın moderleşmesinde rol model olan Çelikel Tarım’ın sahibi hemşehrimiz Bekir Türkmen, Ramazan aylarında geleneksel hale getirdiği iftar buluşmalarına bir yenisini daha ekledi.
İlçeye kazandırılan ve halkın hayır dualarına mazhar olan Kültür ve Taziye Evi’nin destekçisi Bekir Türkmen, 30 yıllık hasretini gidermek ve memleketine vefa borcunu ödemek üzere önceki gün geldiği Boğazlıyan’da örnek alası bir hayra daha imza attı. 
Yıllardır elde ettiği kazanımlarını, birikim ve tecrübelerini eğitim için seferber eden hayır sever iş insanımız Bekir Türkmen’in öğrencilerle buluşmasına İlçe Kaymakamı Recep Aydın, Belediye Başkanı Gökhan Coşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Encümenleri ve MYO’nda eğitim gören öğrenci ve akademisyenler katıldı.
Birlik ve beraberliğin ayyuka çıktığı iftar yemeği sonrası gazetemize açıklamada bulunan İş İnsanı Bekir Türkmen, “Bizim memleketimizden hicret edeli 30 yıl oldu. Bir memleket sevdalısı olarak aklımız hep buradaydı. Burası bizim ata topraklarımız. Annemizin, babamızın mezarı burada. Bu memleketten giderken de kafamda hep şu düşünce vardı; Memleketimin geleceğinin, kalkınmasının eğitimle olduğunu düşünen bir insanım. Gurbet hayatımda da hep şunu diledim ve hayal ettim. Allah nasip ederse, annemin, babamın adına okul yaptırmak hep hayalimde olmuştur. Rabbim onu nasip etmedi ancak inşallah ilerleyen zamanlarda yapmak nasip olur. Hala içimde bir uhde benim. Gördüğün kadarıyla Boğazlıyan eğitim alanında çok mesafe almış. Çelikel Tarım olarak eğitim bizim önceliğimizdir. Eğitim konusunda katkılarımız devam edecektir. 
Sizler aracılığıyla iftar soframıza katılan İlçe Kaymakamımız sayın Recep Aydın’a, Belediye Başkanımız sayın Gökhan Coşar’a, Belediye Başkan Yardımcılarımız sayın Feramuz Bozoğlu ve Latif Manyas’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Mustafa Şimşek’e, Meslek Yüksekokulu Akademisyen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı Gökhan Coşar da yaptığı açıklamada; “Ramazan’ın bereketini paylaştığımız bu güzel akşamda Çelikel Tarım ailesi tarafından ilçemizde okuyan üniversite öğrencilerimize verilen iftar programını gerçekleştirdik.
Hayallerinin peşinden giden geleceğimizin mimarı gençlerimize başarılarla dolu bir eğitim hayatı diliyorum” şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ