MHP’DEN “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

Okuduğunuz haber
TURHAL’A HÜZÜNLÜ VEDA

ŞEKER TADINDA BULUŞMA

Anasayfa   /    Güncel    /    TURHAL’A HÜZÜNLÜ VEDA

TURHAL’A HÜZÜNLÜ VEDA

Boğazlıyan’da görev yaptığı 8 yıl boyunca herkesin takdirini kazanan SGK Müdürü Sezai Turhal, Boğazlıyan’a veda etti.

GÜNCEL      28 Haziran 2022 - 21:14     0

TURHAL’A HÜZÜNLÜ VEDA

Boğazlıyanlılar tarafından oldukça sevilen başarılı, uyumlu ve güzel bir çalışma örneği sergileyen Boğazlıyan SGK Müdürü Sezai Turhal, veda ziyaretleri kapsamında Gazetemiz Haber Merkezi’ni ziyaret etti.
Göreve başladığı günden bu yana Sosyal Güvenlik konusunda Boğazlıyan’da çalışmalarıyla toplumun tüm kesimlerini bilgilendiren, sigortalı çalışmayı teşvik eden Sezai Turhal, yeni görev ataması nedeniyle Boğazlıyan’a veda etti.
Ziyarette; Boğazlıyan’da bulunmaktan ve hizmet etmekten gurur duyduğunu belirten Turhal, “Bundan sonraki yaşamında Boğazlıyan benim için ayrı bir yeri olacaktır. Çalışma arkadaşlarıma ve Boğazlıyan halkına en derin saygı ve muhabbetlerimi sunuyor, herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Görev arkadaşları ile birlikte vatandaşlara hizmet etmenin gururu ve coşkusu ile yoğun bir tempoda mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmanın onurunu yaşadıklarını ifade eden Turhal, “Sosyal Güvenlik Kurumunun bir görevlisi olarak amacımız milletimizin günlük yaşamını kolaylaştıracak, ihtiyaçlarını etkin, hızlı, verimli bir biçimde karşılayarak, hizmet kalitesini yükseltip, toplumun memnuniyetini artırmak ve Sosyal Güvenlik Kurumunu tüm hizmet alanlarımıza sevdirmek için çalışmalarda bulunduk.
Bu kapsamda; Boğazlıyan’da çok güzel çalışmalarda bulunduk. Boğazlıyan’da yaklaşık 8 yıl görev yaptım. Herkese çok teşekkür ediyorum. Herkesten hakkını helal etmesini istiyorum. Ben herkese hakkımı helal ediyorum” diye konuştu.
Gazetemiz yazı ailesi ise ziyaretten duyduğu memnuniyetliği dile getirdi, Kayseri Yahyalı’ya SGK Müdürü olarak atanan Sezai Turhal’a yeni görev yerinde başarılarının devamını diledi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ