COŞAR, İŞ DÜNYASINA SESLENDİ

Okuduğunuz haber
TÜM DUALAR ÜNALAR’A
Anasayfa   /    Güncel    /    TÜM DUALAR ÜNALAR’A

TÜM DUALAR ÜNALAR’A

Geçirdiği kalp krizi tanısıyla Yozgat Bozok Üniversitesi Kalp ve Damar Cerrahi Servisi’nde tedavi altına alınan ve Profesörler tarafından anjiyo yapılan Devecipınar’ın Hayırsever Muhtarı Ahmet Ünalar’ın tedavisi Yoğun Bakım Ünitesi’nde sürüyor.

GÜNCEL      17 Subat 2022 - 00:37     1

TÜM DUALAR ÜNALAR’A

Eski sağlığına kavuşması için dua eden sevenleri Hastane’ye giderek yakınlarına acil şifalar diliyor.
Boğazlıyan ve çevresinde yapmış olduğu hizmetler ve yardımlarla halkın gönlünde taht kuran, doğup büyüdüğü Devecipınar Köyü’nü kendi imkanlarıyla adeta yeniden imar eden Hayırsever kişiliği ile tanınan Devecipınar Köyü Muhtarı Ahmet Ünalar’ın tedavisi sürüyor.
Kalp krizi teşhisiyle Yozgat Bozok Üniversitesi Kalp ve Damar Cerrahisi Servisi’ne kaldırılan ve burada başarılı bir anjiyo sürecinden sonra yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Muhtar için Devecipınar Köyü halkı başta olmak üzere, sevenleri bir an önce eski sağlığına kavuşması için dua ediyor.
Hastane’de bulunduğu süre içerisinde Yozgat’a akın eden ve yakınlarından sağlık durumu hakkında bilgiler alan sevenleri, geçmiş olsun dileklerinin yanında Muhtar Ünalar’a dualar edip acil şifalar diliyor.
Boğazlıyan Haber Gazetesi Ailesi olarak, Muhtar Ahmet Ünalar’a geçmiş olsun diyor, Yüce Allah’tan acil şifalar diliyoruz. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Mahmut Durmuş
ALLAHDAN sağlık ve şifasını diliyor.tekrar geçmiş olsun dileklerimle.
2 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ