OKTAY HAREKETE GEÇTİ

Okuduğunuz haber
TRAFİKTE YAŞAYALIM, YAŞATALIM

Boğazlıyan İcra Müdürlüğü

Anasayfa   /    Güncel    /    TRAFİKTE YAŞAYALIM, YAŞATALIM

TRAFİKTE YAŞAYALIM, YAŞATALIM

Boğazlıyan Kaymakamlığı koordinesinde; Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve S.S. Boğazlıyan Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi işbirliği ile trafikte güvenliği dikkat çekmek amacıyla 70 civarında nakliyeciye “Trafikte Yaşayalım, Yaşatalım” konulu eğitim verildi. İlçe Emniyet Müdürü Volkan Güneş, Boğazlıyan’ın güvenli ve huzurlu bir ilçe olması için zaman mefhumu gözetmeksizin tüm kurumlar ile ortaklaşa çalışma yaptıklarını ve bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini söyledi.   

GÜNCEL      28 Eylül 2020 - 23:05     0

 TRAFİKTE YAŞAYALIM, YAŞATALIM

Şeker Pancarı hasat mevsiminin başlamasıyla birlikte karayolunda yaşanan trafik yoğunluğuna dikkat çekmek, olası kazaların önlenmesi noktasında tedbirler almak amacıyla düzenlenen eğitim seminerinde sürücüler bilgilendirildi.
Boğazlıyan Kaymakamlığı’nın koordinesinde; İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve S.S. Boğazlıyan Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi işbirliği ile düzenlenen eğitim seminerine 70 civarında kamyon sürücüsü, Kooperatif çalışanı ve yöneticiler katıldı.
“Trafikte yaşayalım, yaşatalım” sloganın kullanıldığı seminerde; pancar hasat mevsimi ve kampanya döneminin başlamasıyla oluşan trafik yoğunluğuna dikkat çekildi.
Geçmiş yıllarda yapılan hatalar sonucu oluşan kazalara ilişkin slayt gösterilerinin de sunulduğu seminerde, sürücülerden daha fazla dikkatli olunmaları, trafik kurallarına riayet etmeleri istendi.
Seminerde konuşan İlçe Emniyet Müdürü Volkan Güneş şoförlere hitaben yaptığı konuşmada;  “Boğazlıyan’ın güvenli ve huzurlu bir ilçe olması için zaman mefhumu gözetmeksizin tüm kurumlar ile ortaklaşa çalışma yapıyoruz.   Sadece polisiye tedbir ile değil hep beraber bir şeyler yapılması gerekmektedir. Trafik Güvenliğinin bizim çocuklarımız, sevdiklerimiz, ailemiz ve Boğazlıyan halkı için alınması şarttır.
Sürücülerimiz yapmış olduğu taşımalarda branda çekmeleri mecburidir. Fazla tonaja asla müsaade etmemelidirler. Hız sınırına riayet etmeleri ve trafik ışıklarına uymaları, emniyet kemerlerin takmaları şarttır” şeklinde konuştu. 
Jandarma Komutanlığı ve Trafik Denetleme görevlilerinin konuşmalarının ardından bilinçlendirme toplantısı sona erdi. 
S.S. Boğazlıyan Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kılıçaslan, İlçe Emniyet Müdürü Volkan GÜNEŞ ve ekibine, Jandarma Komutanlığı’na teşekkür ederek, “Her daim devletimizin yanındayız, bizlerin iyiliği için çalışan değerli güvenlik kuvvetlerine teşekkür ediyoruz, yürütülecek çalışmalarda destek vererek yer almak istiyoruz” dedi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ