YENİPAZAR’A TOKİ MÜJDESİ

Okuduğunuz haber
TOKİ’DE ASLAN PAYI BOĞAZLIYAN’A

YAZGAN FUARIN GÖZDESİ OLDU

Anasayfa   /    Güncel    /    TOKİ’DE ASLAN PAYI BOĞAZLIYAN’A

TOKİ’DE ASLAN PAYI BOĞAZLIYAN’A

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, müjdelerine bir yenisini daha ekledi.

GÜNCEL      15 Eylül 2022 - 00:58     0

TOKİ’DE ASLAN PAYI BOĞAZLIYAN’A

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarafından açıklanan ‘Yüzyılın Projesi’ kapsamında Boğazlıyan’a da 315 konut yapılacağının müjdesini veren Coşar; “Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi ilçemizde de yapılarak vatandaşlarımıza sunulacak. Kendi evinin sahibi olmak amacıyla hayallerinin gerçekleşmesini isteyen vatandaşlarımız için Boğazlıyan’da TOKİ tarafından 315 adet konut yapılacak” dedi.
-“KONUTLAR 2+1 VE 3+1 OLACAK”-
Boğazlıyan Belde Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdeli haberleriyle Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin Boğazlıyan’a da yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacağının müjdesini verdi.
-“BAŞKAN COŞAR; MÜJDELERİNE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ”-
Boğazlıyan’da başarılı çalışmaları ile dikkat çeken, her çalışma ve projesi takdirle karşılanan Başkan Gökhan Coşar, müjdelerine bir yenisini daha ekledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarafından açıklanan ‘Yüzyılın Projesi’ kapsamında Boğazlıyan’a da 315 konut yapılacağının müjdesini Boğazlıyanlılarla paylaşan Başkan Coşar’ın çabaları ve ısrarlı takibi ile vatandaşlar kira öder gibi ev sahibi olacaklar.
Müjdeyi Boğazlıyanlılarla paylaşan Başkan Coşar, “Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 315 adet yeni konut projemiz İlçemize hayırlı olsun. Vatandaşlarımız uygun taksitlerle kira öder gibi ev sahibi olabilecekler. Konutlarımızdan yararlanacak olan ailelerimize, evlerinde, sağlıkla ve hayırlısı ile oturmalarını şimdiden Cenab-ı Allah’tan diliyorum” dedi.
-“BAŞKAN COŞAR; TEŞEKKÜR ETTİ”-
Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Bu güzel hizmeti ilçemize kazandıran başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Bakanlarımız ile emeği geçen tüm devlet büyüklerimize şahsım ve tüm hemşerilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
Coşar, Boğazlıyan’da bir büyük projelerinden biri olan TOKİ projesini de hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadığını da aktardı.
-“NEREYE YAPILACAK”-
Bu arada TOKİ işbirliği ile yürütülecek olan proje, vatandaşlar arasında merak konusu olurken, Boğazlıyan’a yapılacak olan konutların yüzde 60’ı 2+1 (189), yüzde 40’ı ise 3+1 (126) şeklinde olacak. Konutlar, Yukarı Mahalle (Cavlak TOKİ) bölgesine yapılacak.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ