OKTAY: BOĞAZLIYAN’DA SİNERJİ VAR

Okuduğunuz haber
TEŞEKKÜRLER OKTAY’A

Cezaevi İnfaz Kurumu Müdürlüğü

Anasayfa   /    Güncel    /    TEŞEKKÜRLER OKTAY’A

TEŞEKKÜRLER OKTAY’A

Bir dizi açılış, ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilçemizi bir kez daha onurlandıran; Türkiye’nin gururu, Yozgat’ın onuru Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay’ı, Boğazlıyan halkı bağrına bastı. Bahariye Cavlak termal turizm alanı ve Boğazlıyan Organize Sanayi Bölgesi'ne ait bir arsada incelemelerde bulunan Oktay, “Baba Ocağı’nda, hemşehrileriyle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

GÜNCEL      24 Eylül 2019 - 01:06     0

TEŞEKKÜRLER OKTAY’A

Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay, ikinci kez geldiği Boğazlıyan ilçesinde sevgi seliyle karşılandı.
Opet Petrol önünde AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av. Yusuf Başer, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Ali Açıkgöz, AK Parti Yozgat eski Milletvekili Ertuğrul Soysal, Yozgat Valisi Kadir Çakır, Boğazlıyan Kaymakamı Ahmet Okumuş, Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci başta olmak üzere, il müdürleri, kurum amirleri, STK Temsilcileri, partililer ve vatandaşlar tarafından karşılanan sayın Oktay, kendisini karşılamaya gelenlerle tek tek ilgilenerek tokalaştı.
TERMAL PROJELER HAZIR
Boğazlıyan’ın gelişimi ve geleceği açısından büyük önem taşıyan Cavlak Bölgesi’ne hareket eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay, alanda incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı.
Belediye Başkanı Gökhan Coşar tarafından hazırlanan projeleri tek tek inceleyen sayın Oktay, Cavlak’a yapılması planlanan yatırımların destekçisi olacağını söyledi.
Daha sonra Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulacağı alana hareket eden sayın Oktay, Belediye Başkanı Gökhan Coşar’dan hem bilgi aldı hem de hazırlanan projeler üzerinde incelemelerde bulundu.
BOĞAZLIYAN SENİNLE GURUR DUYUYOR
Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Oktay, daha sonra Belediye tarafından yapımı gerçekleştirilen Kapalı Yüzme Havuzu Tesisleri’ne hareket etti. Burada kendisini bekleyen binler tarafından, “Boğazlıyan seninle gurur duyuyor” sloganları ile karşılanan sayın Oktay, “Bizler de sizlerden gurur duyuyoruz” dedi.
Açılış töreni öncesi kürsüye davet edilen Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, yaptığı konuşmada, “Ülkemizin gururu, Yozgat’ımızın onuru, çok kıymetli Cumhurbaşkanı Yardımcımız sayın Fuat Oktay Beyefendi, sayın milletvekillerim, sayın Valim, değerli hemşehrilerim ve misafirlerimiz sizleri şahsım ve kurumum adına saygıyla selamlıyorum, güzel ilçemize hoş geldiniz diyorum. Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımıza ilçemizi ikinci kez onurlandırdığı için saygılarımı arz ediyorum” dedi.
Başkan Coşar, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“YENİ BOĞAZLIYAN PROJESİ” İÇİN ADIMLAR ATIYORUZ
“31 Mart seçimleriyle başlayan görev süremizde, ilk gün itibariyle kıymetli vatandaşlarımıza hizmet için gayret gösteriyoruz. Çalışma ekibimizle birlikte seçim öncesinde vaat ettiğimiz “Yeni Boğazlıyan Projesi” için her gün yeni adımlar atıyor, her gün yeni sonuçlar alıyoruz.
Attığımız bu adımlarda bize destek olan Cumhurbaşkanı Yardımcımız sayın Fuat Oktay Beyefendiye halkımız ve Belediyemiz adına minnettarım. 
Değerli misafirler, bu güzel memleketimiz için her bir proje, her bir adım bizim için kıymetlidir. Bu nedenle ekibimizle birlikte küçük-büyük demeden bu memlekete yapılacak her güzel işte aynı heyecanı, aynı hassasiyeti göstermeye çalışıyoruz.
YENİ ADIMLAR, YENİ YATIRIMLAR İÇİN KAYNAK BULUYORUZ
Görevi devraldığımız günden beri yarım kalan yatırımları hızlı bir şekilde tamamlayıp halkımızın hizmetine sunduk. Bunun yanında yeni adımlar, yeni yatırımlar için kaynaklar buluyoruz.
Organize Sanayi Bölgesi için hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız, Anayasa Komisyon Başkan Yardımcımız, AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcımız ile bu konuyla ilgili sürekli istişare halindeyiz.
Katı atık tesisi projemiz onaylandı. Şu an ihale sürecinde. Devletimizin imkanlarını en yüksek verimle ve etkili bir şekilde kullanmak için her bir projemizi iyi bir fizibilite çalışmasıyla hayata geçireceğiz inşallah.
Değerli vatandaşlarımız her iyi iş sabırdan sonra gelir. Her işimizi en iyi şekilde sonuçlandırmak için biraz zamana ihtiyacımız var. Sizlerin destek ve dualarıyla, inşallah bu güzel ilçeye daha yaşanabilir, daha huzurlu hale hep birlikte getireceğiz. Allah hepinizden razı olsun.
Kıymetli misafirlerimiz, sizlerin huzurunda bu güzel günün organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Geleceğimiz için, bu güzel memleketimiz için Rabbim’den bizlere yardımcı olmasını niyaz ediyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum.”
BOĞAZLIYAN OKTAY’I BİR KEZ DAHA BAĞRINA BASTI
Konuşmalarını yapmak üzere kürsüye gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay, baba ocağında, hemşehrileriyle olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Geçen 17 yılda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yapılan hizmetler ve gerçekleştirilen reformlarla Türkiye'yi egemenliğini her anlamda kullanabilen bir ülke haline getirdiklerini vurgulayan Oktay, "Bunu maruz kaldığımız onca saldırıya, tuzağa ve tehdide rağmen yaptık. Sizlerle birlikte yaptık. Bugün 81 il 82 milyon dimdik ayaktaysak, bunu sizler gibi haktan, hakikatten yana olan vatandaşlarımıza ve 17 yılda katettiğimiz mesafeye borçluyuz. Artık vesayetlerin zayıflattığı kırılgan bir Türkiye değil, her türlü manipülasyona karşı dimdik ayakta kalan güçlü bir Türkiye var. Döviz kuru istikrarı yakaladı ve bankalar ardı ardına faiz indirimi açıklıyor." diye konuştu.
TURİZMDE KENDİ REKORUMUZU KIRIYORUZ
Oktay, Türkiye'nin turizmde her gün kendi rekorlarını kırdığını ve 50 milyon turist rakamını aştıklarını aktardı.
Yıllık ihracatın 170 milyar doların üzerine çıktığına ve yükselmeye de devam etiğine dikkati çeken Oktay, "Her türlü oyunlara, her türlü saldırılara rağmen dimdik ayakta duran bir Türkiye ve ekonomi var. Çok daha iyiye gideceğiz. Bunu Boğazlayan da görecek inşallah." ifadelerini kullandı.
Oktay, birilerinin son bir yılda "cari açık" diye tutturduğuna değinerek, cari açığın çok ciddi şekilde azaldığına işaret etti.
TÜM BADİRELERİN ÜSTESİNDEN GELİYORUZ
Milletin desteği ve fedakar kadroların gayretleriyle tüm badirelerin üstesinden birer birer geldiklerini ve gelmeye de devam ettiklerini belirten Oktay, ülkeyi kuşatmaya çalışan hain terör örgütlerinin yuvalarını da olmayan hayallerini de yer ile yeksan ettiklerini ve etmeye de devam edeceklerini söyledi.
TERÖR NEREDE OLURSA OLSUN BERTARAF EDECEĞİZ
"Terör nerede olursa olsun, Fırat'ın doğusu veya batısı, yurt içi veya yurt dışı hiç fark etmez, her şekilde kaynağında bertaraf edeceğiz." dediklerini ve bunu yaptıklarını anlatan Oktay, şunları kaydetti:
"Arkalarında kim olursa olsun, ne olursa olsun, kime güvenirlerse güvensinler, Türkiye Cumhuriyeti olarak silahlı kuvvetlerimizle içeride ve dışarıda, güvenlik güçlerimizle nefes aldırmayacağız. Üstüne üstüne gideceğiz. Çünkü bizim Diyarbakır'daki gözü yaşlı annelere sözümüz var, şehitlerimizin emanetlerine, gazilerimize sorumluluğumuz var. Çocuk yaşta kızlarımızı kaçırıp dağlarda teröre alet eden, şehirde de sözüm ona 'kadın hakları savunuculuğu' taslayan ikiyüzlülerden soracak hesabımız var. Bildiğiniz gibi Diyarbakır'da evlat nöbeti tutan annelere, oğlunu-eşini teröre kurban veren şehit yakınlarımız da katıldı. Annelerin gözyaşlarının birbirine karıştığı o ortamda şehit yakını bir hanım kardeşimiz 'ben de oğlumu, eşimi geri istiyorum ama gelmesi imkansız' dediği an sözün bittiği yerdir. Köroğlu'nun ifadesiyle 'mert dayanır namert kaçar' değerli kardeşlerim. Biz tüm vatandaşlarımızla omuz omuza mertçe terörün ve teröristlerin üzerine gitmeye devam edeceğiz. Annelerin daha fazla ağlamasına izin vermeyeceğiz."
MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK ÖN PLANDA
Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay, milli birlik ve beraberliklerin ön planda tutulduğunda büyük atılımlar gerçekleştirildiğini vurgulayarak, "Büyük atılımları Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde el birliği, güç birliğiyle yapmak, milletimizin tarihten gelen irfanının bir parçasıdır. Bu irfanın ışığında ülkemize ve milletimize yapacağımız hizmetler ve katkılarla Türkiye'yi hedeflerine ulaştıracağız. Suriye'den Doğu Akdeniz'e kadar her yerde ülkemizin ve milletimizin hakkını korumak için gece-gündüz mücadeleye devam edeceğiz. Bu yolda bizlerden desteğinizi, dualarınızı eksik etmeyin." diye konuştu.
MİLLİ GÜREŞÇİ RIZA KAYAALP’İ BİR KEZ DAHA KUTLADI
Boğazlıyan'a yapılan yatırımlara da değinen Oktay, Kazakistan'daki Dünya Güreş Şampiyonası'nda, grekoromen stil 130 kiloda altın madalya kazanan Yozgatlı güreşçi Rıza Kayaalp'i de kutladı.
Konuşmalara müteakip, sayın Oktay ve beraberindekiler Kapalı Yüzme Havuzu’nun açılışını gerçekleştirdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ