KARDEŞLER KASAP VE ŞARKÜTERİ AÇILDI

Okuduğunuz haber
TEŞEKKÜRLER BOĞAZLIYAN HABER

BAŞKANLAR GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

Anasayfa   /    Güncel    /    TEŞEKKÜRLER BOĞAZLIYAN HABER

TEŞEKKÜRLER BOĞAZLIYAN HABER

Adalet ve Kalkınma Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci ve Milliyetçi Hareket Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Selahattin Demiroğlu günümüzü kutladı

GÜNCEL      11 Ocak 2023 - 23:15     0

TEŞEKKÜRLER BOĞAZLIYAN HABER

Adalet ve Kalkınma Partisi Boğazlıyan İlçe Teşkilatı ve Milliyetçi Hareket Partisi Boğazlıyan İlçe Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemiz Haber Merkezi’ni ziyaret ederek günümüzü kutladı. Gazetemizi ziyaret eden parti başkanları,  “Özgür, bağımsız ve ilkeli basın için zaman ve mekân tanımaksızın son derece güç koşullarda ve büyük fedakârlıklarla görev yapan siz değerli basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü içtenlikle kutluyoruz” dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Gazetemiz Haber Merkezi’ni ziyaret eden AK Parti Boğazlıyan İlçe Teşkilatı ve Milliyetçi Hareket Partisi Boğazlıyan İlçe Teşkilatı Gazetemiz sahiplerinden Mustafa Doğan ve Yazıişleri Müdürümüz Gökhan Doğan’ı içtenlikle kutladı.
Başkanlar; "Gazetecilik en zor mesleklerden biri, bu noktada mesai mefhumu gözetmeden vatandaşlarımıza doğru bilgi aktarmak için görev yapıyorsunuz. Basın çalışanlarımıza kolaylıklar diliyoruz” dedi.
Milletin haber alma hakkı adına gazetecilerin önemli bir görev üstlendiğini dile getiren AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, "İlkeli, doğru ve tarafsız haber anlayışıyla milletimizin haber alma hakkına sahip çıkmaya devam edeceksiniz. Ülkemizin, milletimizin değerlerine, güzelliklerine hep birlikte sahip çıkacağız. Sizlere kolaylıklar diliyorum. Her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi Boğazlıyan İlçe  Başkanı Selahattin Demiroğlu ise, zor şartlar altında görev yapan tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi. "Mesai saati olmayan, gerçekten fedakarlık isteyen bir göreviniz var. Hepinize Allah kolaylıklar versin. Özgür, bağımsız ve ilkeli basın için zaman ve mekân tanımaksızın son derece güç koşullarda ve büyük fedakârlıklarla görev yapan değerli basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü içtenlikle kutluyorum. Bütün yaşanan olumsuzluklara rağmen mesleğinin hakkını vererek çalışan siz kıymetli gerçek basın emekçilerimize bu anlamlı günde iyi dileklerimi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ