Boğazlıyan Tercih’ini yaptı

Okuduğunuz haber
TEŞEKKÜRLER BARAN’A

Kocakaya’dan bilime katkı

Anasayfa   /    Güncel    /    Teşekkürler Baran’a

Teşekkürler Baran’a

MHP Yozgat Milletvekili İ. Ethem Sedef Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran’a övgüler yağdırdı.

GÜNCEL      05 Agustos 2021 - 00:21     0

Teşekkürler Baran’a

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili İ. Ethem Sedef bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Yenipazar Beldesi’nde yoğun ilgiyle karşılandı. Belde’deki kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra esnaf ziyaretlerini gerçekleştiren Sedef, Belde’de sıkılmadık el bırakmadı. Yenipazar’da MHP’li Belediye’nin farkını gözlemlediklerini belirten Milletvekili Sedef, Belediye Başkanı Menderes Baran’a yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür etti.


Türkiye Büyük Millet Meclisi tatilini fırsat bilerek Yozgat’ı karış karış gezen MHP Yozgat Milletvekili İ. Ethem Sedef, bir dizi ziyaretler çerçevesinde geldiği Yenipazar Beldesi’nde yoğun ilgiyle karşılandı.
İLK ZİYARET BELEDİYE’YE
Belediye Başkanı Menderes Baran, Belediye Encümenleri ve ile bir araya gelen Sedef, Başkan Baran’dan yapılan hizmet ve yatırımlarla ilgili bilgi aldı. Yenipazar’da da MHP’li belediyelerinin farkını gözlemlediklerini söyleyen Milletvekili İ. Ethem Sedef, Başkan Baran’a teşekkür etti.
Sedef, Belde’ye yapmış olduğu ziyareti şöyle değerlendirdi:
BAŞKAN BARAN’A ÖVGÜLER YAĞDIRDI
“Yenipazar Belediyemizi ziyaret ettik. Belediye Başkanımız Menderes Baran, Belediye Encümenlerimiz ve beldemizde yaşayan hemşerilerimiz ile biraraya geldik.
Belediye Başkanımız seçildiği 2019 yılından bu yana beldemizde yaptığı hizmetleri ve beldemizde kazandırdığı yenilikleri anlattı. Hemşerilerimizin talep ve beklentilerini aldık. Hemşerilerimize TBMM'de yaptığımız çalışmalar hakkında bilgiler verirken, Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ’nin ve Milliyetçi Hareket Partisinin politikaları hakkında bilgi verdik.
Yenipazarda da MHP Belediyelerinin farkını gözlemledik. “Beka için millî karar, cumhur için istikrar.”
Milletvekili İ. Ethem Sedef, Belediye ziyaretleri sonrasında Belde’de bulunan kamu kurum ve kuruluşlar ile esnafları tek tek ziyaret etti. Yenipazar halkıyla tek tek el sıkışan ve sorun ve beklentileri net eden Sedef, Belde’den mutlu bir şekilde ayrıldı.
MHP Yozgat Milletvekili İ. Ethem Sedef, beraberinde İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay, Boğazlıyan İlçe Başkanı Selahattin Demiroğlu ve yönetimleri katıldı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ