YENİPAZAR YENİDEN İNŞA OLUYOR

Okuduğunuz haber
TAZİYE EVİ KAZANDIRIYORUZ

Sahte altın bozdurdular, kamerayı fark etmediler

Anasayfa   /    Güncel    /    TAZİYE EVİ KAZANDIRIYORUZ

TAZİYE EVİ KAZANDIRIYORUZ

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, bir hizmetin daha müjdesini verdi:

GÜNCEL      20 Kasim 2020 - 16:45     0

TAZİYE EVİ KAZANDIRIYORUZ

Boğazlıyan’a yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla gündemden düşmeyen Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, ilçede eksikliği hissedilen taziye evinin temellerini attı. Başkan Coşar’ın hazırladığı projeyi sahiplenen İş İnsanı hemşehrimiz Bekir Türkmen, taziye evinin yapımını üstlenerek büyük takdir topladı. Başkan Coşar, taziye evinin iki ay gibi kısa sürede tamamlanacağını ve Belediye tarafından taziye evinin yanına yeni tesisler kazandırılacağını söyledi.

 Boğazlıyan’ın yıllardır giderilemeyen yapmış olduğu yatırımlarla gideren, ilçe halkının yaşam kalitesini ve standardını yükselmesi noktasında sosyal ve kültürel çalışmalara imza atan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Boğazlıyan’ın ihtiyacı olan taziye evinin temelini de dün attı.
Şehir Mezarlığı’nın karşısında bulunan alan üzerinde yapılacak 504 metrekarelik alan üzerinde yapılacak olan taziye evinin masraflarını karşılamak isteyen Çelikel Tarım’ın sahiplerinden Bekir Türkmen ve kardeşlerinin böylesi anlamlı talebini geri çevirmeyen Başkan Coşar, taziye evinin yanına da Belediye olarak yeni tesisler kazandıracaklarını söyledi.
Dün gerçekleştirilen ve kurban kesilmesiyle birlikte dualarla temeli atılan Taziye evinin Boğazlıyan’daki büyük bir eksikliği gidereceğini söyleyen Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Türkmen Ailesi’ne teşekkür etti.
Yüreğini iyilik için ortaya koyanların gücüyle daima Boğazlıyan’da huzur ve bereketin olacağını ifade eden Başkan Coşar, “İnşallah iki ay içerisinde tamamlanmış olacak. İçerisinde mescid, mutfak, salon, abdest hane, bay ve bayan tuvaletler olmak üzere toplam 504 metrekareden oluşacak taziye evi ilçemize yakışır bir eser olacak” dedi.
Başkan Coşar, konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“Gerçek bir Boğazlıyan sevdalısı ve Hayırsever, Çelikel Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Türkmen ağabeyimiz ile kardeşlerinin büyük destek ve katkısıyla hassasiyetle yaklaştığımız konuların başında gelen bu önemli eseri ilçemiz de hayata geçiriyoruz.
Ben dışarıda ve içeride bulunan diğer hemşerilerimizi böylesi duyarlılığa davet ediyorum. İlçemizdeki eksikliği hep beraber gidermemiz gerekiyor. Herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor. Ben şahıslarında bütün Çelikel Grubun sahiplerine teşekkür ediyorum. Biz de inşallah geri kalan eksiklikleri tamamlayacağız.
Belediye olarak altyapısını, çevre düzenlemesini biz yapıyoruz. Normalde bütün masraflarını Çelikel Tarım yapıyor. Taziye evi; mescid, mutfak, salon, abdest hane, bay ve bayan tuvaletler olmak üzere toplam 504 metrekareden oluşacak. İlçeye yakışır bir eser olacak.” 
Yaklaşık 30 senedir Kayseri’de yaşayan ve bölgenin önemli sanayicileri arasında yer alan hemşehrimiz, hayırsever iş insanı Çelikel Tarım’ın sahiplerinden İsmet Türkmen de yaptığı açıklamada, “Bizler her ne kadar ilçemiz dışında olsak da, yüreğimiz hep Boğazlıyan için atıyor. Boğazlıyan sanayisi kurucusu olan rahmetli babam ve annemin mezarlıkları da burada bulunuyor. Her gelip gidişimizde Taziye evinin eksikliğini hissettik ve bu eksikliği gidermek amacıyla taziye evi yaptırmaya karar verdik.
Böylesi hayra vesile olan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’a da sağlamış olduğu imkanlar ve vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Allah ondan razı olsun” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ