NUR İÇİNDE YAT SEHER TEYZE

Okuduğunuz haber
TAŞA VAR, SUYA YOK!

Boğazlıyan Belediyesi

Anasayfa   /    Güncel    /    TAŞA VAR, SUYA YOK!

TAŞA VAR, SUYA YOK!

Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, mezarlıkta sayısı giderek çeşmelere dikkati çekerek, “3 bin TL’lik çeşme taşı yaptırıp, şebeke suyunu bedava kullanmak yok. Bu durum hem beldenin suyunu tehlikeye sokuyor, hem de çeşmelerin sayısı her geçen gün artıyor. Bundan böyle çeşmelere sayaç takılacak” dedi.

GÜNCEL      06 Temmuz 2020 - 23:39     1

TAŞA VAR, SUYA YOK!

Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, belde mezarlığındaki çeşme sayısının her geçen gün artmasının şebeke suyunu sıkıntıya soktuğunu dile getirdi. 
Belde’nin kıt kanaat imkanlarla suyunu tedarik ettiklerini anımsatan Başkan Altıntaş, mezarlığa çeşme yaptıran hemşerilerine seslenerek, “Çeşme taşına gelince 3 bin TL. harcıyorsunuz ama suyu bedavaya kullanıyorsunuz” eleştirisinde bulundu.
Mezarlıkta çeşmesi olan veya çeşme yaptıracak vatandaşların Belediye’ye gelerek abone olmalarını ve saat taktırmalarını isteyen Başkan Şaban Altıntaş, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şöyle dedi:
“Kasabamız Yeni Mezarlıktaki Çeşme Sahiplerinin Dikkatine!
Kasabamız Yeni mezarlıkta malesef 3000 tl lik çeşme taşı koyup isim yazdırıp suyu kasaba şebekesinden ücretsiz olarak kullanmaktadırlar. Bu durumda mezarlıkta ihtiyaç duyulardan çok çeşme olmasına neden oluyor. Fazla çeşme olmasida kasabamız su şebekesine sıkıntı veriyor. Bu sebeple Yeni Mezarlığa çeşme yaptıran vatandaslarimiz belediyemize gelerek abone yaptırıp çeşmelere sayaç takacaktır. Her yılda o çeşme sahibi kullanılan suyun bedelini ödeyecektir.
Kasaba halkımıza duyurulur.”


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

ahmet
el hakikat başkan haklı
4 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ