FAİZDEN KURTARMA AVANSI

Okuduğunuz haber
TARIM KREDİ ORTAKLARI İLE BULUŞTU

SÜNE MÜCADELESİ BAŞLIYOR

Anasayfa   /    Güncel    /    TARIM KREDİ ORTAKLARI İLE BULUŞTU

TARIM KREDİ ORTAKLARI İLE BULUŞTU

Tarım Kredi Kooperatifleri Kayseri Bölge Birliği ortakları, Tarım Kredi Yem Fabrikası Boğazlıyan Şubesi ev sahipliğinde iftarda buluştu. Birlik’e bağlı 117 kooperatif ortak ve yöneticilerinin katıldığı iftar sofrasında konuşan Merkez Birliği Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Bağcı, “Emektar Türk çiftçisine hizmet eden Tarım Kredi Kooperatifleri ailesi olarak ne kadar gurur duysak azdır. Bizler, sizlerin Türk çiftçisine yaptığınız ve yapacağınız hayırlı her işin destekçisi olduk ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.

GÜNCEL      16 Mayis 2019 - 00:01     0

TARIM KREDİ ORTAKLARI İLE BULUŞTU

Tarım Kredi Kooperatifleri Kayseri Bölge Birliği’ne bağlı 117 kooperatif yetkilileri ve ortakları Tarım Kredi Yem Fabrikası Boğazlıyan Şubesi Müdürü Emre Yılmaz’ın ev sahipliğinde iftar sofrasında buluştu.
Birlik ve beraberliğin ayyuka çıktığı iftar sofrasına; Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Adem Darımla, Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Bağcı, Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Güneş, Bölge Müdürü Caner Çelebi, Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Başkan Yardımcısı Feramuz Bozoğlu başta olmak üzere yem fabrikası çalışanları katıldı.
Yem Fabrika bahçesinde düzenlenen programda konuşan Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Bağcı, “Öncelikle, bu mübarek günde birlik ve beraberliğimize vesile olan herkese teşekkür ediyorum. Ramazan ayı birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışmanın sembolüdür. Bu iftar yemeğiyle Ramazan’ın, iftarın sevincini, bereketini hep beraber paylaşıyoruz. Ramazan ayının ülkemize, memleketimize ve Kurumumuza hayır ile bereket getirmesini dilerim” dedi.
“Emektar Türk çiftçisine hizmet eden Tarım Kredi Kooperatifleri ailesi olarak ne kadar gurur duysak azdır” şeklinde konuşan Bağcı, “Bizler, sizlerin Türk çiftçisine yaptığınız ve yapacağınız hayırlı her işin destekçisi olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Allah birliğimizi bozmasın, kurumumuzu başarılı etsin, ülkemizin bolluk ve bereketini artırsın" diyerek sözlerini tamamladı.
Merkez Birliği Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Bağcı’nın konuşmasına müteakip strateji geliştirme ve koordinasyon alanında dereceye giren Kooperatiflere ödülleri takdim edildi.
Strateji geliştirme alanında birinci olan Yemliha Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü’ne ödülünü Merkez Birliği Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Bağcı takdim etti.
İkinci olan Yozgat Tarım Kredi Kooperatifi’ne ödülünü vermek üzere Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Adem Darımla kürsüye davet edildi. Darımla ödülü Kooperatif Müdürü’ne takdim ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Üçüncülük ödülünü alan Pazarören Tarım Kredi Kooperatifi’ne ise ödülünü Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Güneş takdim etti. 
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ