GENÇLİK ÇALIŞTAY’I BOĞAZLIYAN’DA YAPILACAK

Okuduğunuz haber
TABLETSİZ ÖĞRENCİ KALMASIN!

BOĞAZLIYAN DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜ’NDE VEDA TÖRENİ

Anasayfa   /    Güncel    /    TABLETSİZ ÖĞRENCİ KALMASIN!

TABLETSİZ ÖĞRENCİ KALMASIN!

2020-2021 eğitim öğretim döneminin başladığı günümüzde, uzaktan eğitime; interneti, tableti, bilgisayarı veya televizyonu olmadığı için katılamayan öğrenciler, kendilerine uzanacak yardım eli bekliyor. Bugüne kadar eğitime büyük katkı sağlayan Kaymakamlık, Belediyeler, STK’lar, dernekler ve hayırsever işadamlarımızın “Tabletler bizden”, “Askıda Tablet” adı altında başlatılacak kampanya ile öğrencilerin mağduriyetleri giderilmiş olacak.

GÜNCEL      23 Eylül 2020 - 23:08     0

TABLETSİZ ÖĞRENCİ KALMASIN!

2020-2021 eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte bir çok öğrencinin mağduriyet yaşadığı öğrenildi.
Uzaktan eğitim kapsamında televizyonları olmadığı için EBA’yı takip edemeyen, internetleri bulunmadığı için öğretmenleriyle iletişime geçemeyen öğrenciler, büyük sıkıntı yaşıyor.
Derslerini komşudan takip etme talepleri koronavirüse takılan öğrencilerin imdadına “Askıda Tablet”, “Tabletler bizden” adı altında açılacak kampanya ile çözüme kavuşacağına kesin gözüyle bakılıyor.
Eğitimde, sağlık başta olmak üzere yardım işlerinde adeta birbirleriyle yarışan Boğazlıyan halkının, Kaymakamlık, Belediyeler, STK’lar veya dernekler vasıtasıyla başlatılacak kampanyaya destek olmalarıyla öğrencilerin mağduriyetleri de ortadan kalkmış olacak.
TALAS BELEDİYESİ’NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
Komşu ilimiz Kayseri’de, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, uzaktan eğitime erişim sağlayamayan öğrenciler için tabletler bizden kampanyası başlattı.
Yalçın, “Hiçbir çocuğumuzun, hiçbir öğrencimizin eğitimden uzak kalmasına gönlümüz razı olmaz” diye konuştu.
BİR KAMPANYA DA BUHARKENT’TEN
Buharkent Belediyesi, Başkan Mehmet Erol öncülüğünde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Uzaktan eğitime katkıda bulunmak için başlatılan kampanyada, vatandaşların da yardımıyla ihtiyaç sahibi öğrencilerin tablet ihtiyacı giderilecek.
GAZİANTEP’TE VALİLİK ÖNCÜLÜK ETTİ
Gaziantep Valiliği koordinasyonunda “Kalbe Dokun Gönül Kazan” sloganı ile hayata geçirilen Askıda Tablet kampanyası, düzenlenen törenle tanıtıldı. Vali Davut Gül, Askıda Tablet kampanyası ile tablet ve internete ihtiyacı olan 100 bin öğrenciye yardım eli uzatılacağını belirtti.
 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ