HASTANE TAM NOT ALDI

Okuduğunuz haber
SORUNLAR YERİNDE ÇÖZÜLECEK

KAYSERİ ŞEKER EMİN ELLERDE

Anasayfa   /    Güncel    /    SORUNLAR YERİNDE ÇÖZÜLECEK

SORUNLAR YERİNDE ÇÖZÜLECEK

Yozgat Valisi Ziya Polat, Boğazlıyan ziyaretinde muhtarlar ve daire müdürleri ile bir araya geldi. Kapalı Spor Salonu’nda sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirilen toplantıda muhtarların sorun ve beklentilerini dinleyen Vali Polat, Covid-19 salgınına karşı vatandaşların sürekli uyarılmaları ve tedbirlere uyulması talimatını verdi.

GÜNCEL      26 Agustos 2020 - 23:23     0

SORUNLAR YERİNDE ÇÖZÜLECEK

Yozgat Valisi Ziya Polat, Boğazlıyan’ı ziyaret etti. Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Gökhan Coşar başta olmak üzere daire müdürleri, STK temsilcileri ve muhtarlar tarafından karşılanan Vali Polat, Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen toplantıya katıldı.
Kurum ve kuruluş müdürleri, STK temsilcileri, köy ve mahalle muhtarlarını tek tek dinleyen Vali Ziya Polat, “Vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla; vatandaşlarımızın huzurunu, güvenliğini, mutluluğunu, sağlığını, yaşam kalitesinin iyileştirilmesini, refah seviyesinin yükseltilmesini hedefleyen hızlı, etkin, verimli kamu hizmeti sunma sorumluluğuyla tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız ile var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.
Muhtarlar tarafından dile getirilen ihtiyaç ve taleplerin çözüme kavuşturulması yönünde gerekli çalışmaların yapılacağını belirten Yozgat Valisi Ziya Polat, muhtarlara köylerinde ve mahallelerinde Covid-19 salgınına karşı vatandaşları sürekli uyarmaları ve tedbirlere uyulması talimatı verdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ