BOĞAZLIYAN ‘NEFES’ ALACAK

Okuduğunuz haber
SOFRALAR ROZA’YLA TATLANIYOR

ELBAŞI’DAN 1 MAYIS JESTİ

Anasayfa   /    Güncel    /    SOFRALAR ROZA’YLA TATLANIYOR

SOFRALAR ROZA’YLA TATLANIYOR

Roza Pastanesi'nin menüsüne eklediği pasta ve tatlılar ramazan sofralarını renklendirmek isteyenler için alternatifler sunuyor. Çikolatalı, meyveli, cevizli, fıstıklı onlarca çeşitle müşterisine seçenek sunan Roza Pastanesi tarafından hazırlanan tatlılar iftar sonrası için olmazsa olmazlar arasında yerini alıyor.

GÜNCEL      30 Nisan 2020 - 01:16     0

SOFRALAR ROZA’YLA TATLANIYOR

Ramazan ayında kurulan iftar sofralarının vazgeçilmezi olan tatlılar, Roza Pastanesi tarafından sunulan alternatiflerle daha da renklendi.
Menüsüne eklediği pasta ve tatlılarla iftar sofralarını renklendiren Roza Pastanesi, çikolatalı, meyveli, cevizli, fıstıklı onlarca çeşit ürünüyle müşterilerine yeni seçenekler sunmaya devam ediyor.
Kurulduğu günden itibaren kaliteden ödün vermeyen, ürün yelpazesini her geçen gün daha da artıran Roza Pastanesi sahibi Volkan Yerlikaya, yeniliklere açık ve farklı tatları deneyimlemek isteyenler için özel tatlıları müşterileri ile buluşturduklarını söyledi.
Her Ramazan’da olduğu gibi bu mübarek ayda da iftar sofralarının vazgeçilmesi güllaç ve tatlıların değişmeyen damak tadı ve kalitesiyle vitrinlerde yerini aldığını anımsatan Yerlikaya, “Ramazan ayı süresi boyunca diğer aylara göre güllaç ve baklava çeşitlerinde satışlarımızda artış yaşanıyor. Geleneksel Osmanlı tatlılarından güllaç yaz sıcağında ve Ramazan ayında tüketilebilecek en hafif tatlı olması sebebiyle sağlığına ve kilosuna özen gösteren müşterilerimiz tarafından tercih edilmektedir" dedi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ