Afşar: “İstikrar sürsün”

Okuduğunuz haber
SIRÇALI’NIN KOÇYİĞİT’İ VAR

İl Genel’e ilgi yok

Anasayfa   /    Siyaset    /    Sırçalı’nın Koçyiğit’i var

Sırçalı’nın Koçyiğit’i var

Bilgi, birikim ve vizyonu ile göz dolduran AK Parti Sırçalı Belediye Başkan Aday Adayı Ferit Koçyiğit’in, “hizmete talip olması” Belde halkı tarafından sevinçle karşılandı.

SİYASET      28 Kasim 2018 - 23:08     0

Sırçalı’nın Koçyiğit’i var

Aday adaylığı müracaatı sonrasında Koçyiğit’in etrafında adeta kenetlenen Sırçalı halkı, “Birçok yerin yiğitleri varsa, bizim de KOÇYİĞİT’imiz var” diyerek, hayırlı uğurlu olsun dileklerini ilettiler.
Belde’de halkın sevgi seliyle karşılanan Başkan Aday Adayı Koçyiğit ise, “Ben Başkan olmaya değil, kasaba halkımızın hizmetkarlığına talibim. Hep birlikte, Sırçalımızı ilklerin ve projelerin Beldesi haline getirmek için bu yola çıktım. En büyük arzum, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde bu kutlu davaya katkı sağlamaktır" dedi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ