UZUNLU’DA TARİH YAZILDI

Okuduğunuz haber
SIRÇALI KOÇYİĞİT’İNİ SEÇTİ

İL GENEL’E 3 YENİ İSİM

Anasayfa   /    Siyaset    /    SIRÇALI KOÇYİĞİT’İNİ SEÇTİ

SIRÇALI KOÇYİĞİT’İNİ SEÇTİ

Belediye Başkanı Tamer Gümüş’le birlikte 10 yıldır İktidar Belediyeciliğinin büyük ayrıcalığını yaşayan Sırçalı halkı, 31 Mart yerel seçiminde de tercihini AK Parti Belediye Başkan Adayı Ferit Koçyiğit’ten yana kullandı. 751 geçerli oy’un kullanıldığı beldede, 397 seçmen tercihini Ferit Koçyiğit’ten yana kullanırken, MHP Adayı Erhan Tanış ise 347 oy’da kaldı.

SİYASET      02 Nisan 2019 - 00:02     0

SIRÇALI KOÇYİĞİT’İNİ SEÇTİ

 AK Parti Belediyeciliği döneminde bir çok hizmet ve yatırımlar alan Sırçalı halkı, 31 Mart seçiminde de tercihini değiştirmeyerek AK Parti Adayı Ferit Koçyiğit’i Belediye Başkanı olarak seçti.
Henüz görev süresi sona ermeden, seçim süreci öncesinde Belediye Başkanı adayı olmayacağını açıklayarak bir kez daha gönüllerde taht kuran Başkan Tamer Gümüş’ün işaret ettiği isim olan Ferit Koçyiğit, belde halkının büyük desteğini aldı.
Sırçalı’da sevilen, istikrarlı, kararlı ve tutarlı kişiliği ile ön plana çıkan, seçim sürecinde tevazu, samimiyet ve gayreti ön plana çıkaran AK Parti Belediye Başkan Adayı Ferit Koçyiğit, Belde’de kullanılan geçerli oyların yüzde 52,86’sını alarak Sırçalı’yı bir kez daha iktidar belediyeciliği ile buluşturdu. 
Koçyiğit, “Sırçalı beldemizin Şehr-ül Emini olarak, bana oy vermiş, vermemiş bunun ayrımını yapmadan, hiçbir mahalle ayrımı yapmadan bu beldemizin bütün insanına, bütün mahallelerine eşit bir şekilde hizmet getirmeye çalışacağım” dedi.
Koçyiğit, açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü: “5 yıl boyunca sizlere yorulmadan, bıkmadan hizmet etmeye çalışacağız. Her mahallemize dokunmaya çalışacağız. Bizlerin siyaset anlayışının özünde dürüstlük, adalet, şeffaflık eşit hizmet var. 
Halkımızın gönüllerine girebilme adına çalışmalarımızı yapacağız. Biz adil olacağız. Her uygulamamızda adaletli bir şekilde her mahallemize eşit hizmet götürmeye çalışacağız. Hizmet noktasında eksik kalan mahallelerimiz var. Bunun farkındayız. Bu eksiklikleri gidermek ve daha fazla hizmet getirmek için çalışacağız.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ