ŞEKER’DEN İDDİALARA YANIT

Okuduğunuz haber
ŞİMŞEK’TEN DUYGULANDIRAN HAREKET

YENİPAZAR YARDIM OLUP YAĞDI

Anasayfa   /    Güncel    /    ŞİMŞEK’TEN DUYGULANDIRAN HAREKET

ŞİMŞEK’TEN DUYGULANDIRAN HAREKET

Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, makam aracını, Kahramanmaraş merkezli yaşanılan “Asrın felaketi” olarak nitelenen deprem sonrası ilçemize misafir olarak gelen öğrencilere tahsis etti.

GÜNCEL      22 Subat 2023 - 23:26     0

ŞİMŞEK’TEN DUYGULANDIRAN HAREKET

 Boğazlıyan’a aileleriyle birlikte yerleşen çocuklara hem moral ve motive etme, hem de okullarına rahat bir şekilde gidip gelmesini sağlayan Şimşek, bu hareketiyle herkesi duygulandırdı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük deprem sonrasında ilçemize misafir olarak gelen öğrencilerin hem moral ve motivelerin yükseltilmesi hem de okullarına rahat bir şekilde gitmeleri için makam aracını tahsis eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, hem örnek oldu, hem de büyük takdir topladı.
Şimşek, “Asrın felaketi olarak nitelenen ve 11 ilde büyük yıkıma sebep olan depremler sonrası ilçemize gelen misafirlerimiz için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak tüm imkanlarımızı seferber ettik” dedi.
Herkese geçmiş olsun diyorum. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak misafirlerimizin hizmetindeyiz. Allah daha büyük afetlerden ülkemizi korusun” şeklinde konuştu.
Okul kayıtlarını Boğazlıyan’a aldıran çocuklar için makam aracını tahsis eden ve onların sağlıklı bir şekilde eğitimlerini almalarını kolaylaştıran Mustafa Şimşek’in bu hareketi ilçe halkını da duygulandırdı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ