ŞEKER'DEN BİR İLK DAHA

Okuduğunuz haber
ŞİMŞEK SINAVDAN TAM NOT ALDI

COŞAR TARİH YAZIYOR

Anasayfa   /    Güncel    /    ŞİMŞEK SINAVDAN TAM NOT ALDI

ŞİMŞEK SINAVDAN TAM NOT ALDI

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek’in, hafta sonu gerçekleştirilen Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesi coronavirüs salgını sebebiyle okullarda almış olduğu önlemler, öğrenci ve velilerin büyük takdirini topladı. Önlemler sayesinde sosyal mesafeyi korumak durumunda kalan öğrenci veliler, sınavı sorunsuz bir şekilde tamamlamış oldu.

GÜNCEL      22 Haziran 2020 - 22:59     0

ŞİMŞEK SINAVDAN TAM NOT ALDI

20 Haziran Cumartesi günü yapılan Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesi coronavirüs ile mücadele kapsamında günler öncesinde önlem alan Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, öğrenci ve velilerden tam not aldı.
SOSYAL MESAFE KORUNDU
Sınav günü öğrenci ve velilerin okullarda oluşturacağı yoğunluğu dikkate alan Şimşek, sınav yapılacak okullara giderek mesafe alanlarını belirledi. Uyulması gereken sosyal mesafeyi eline aldığı metreyle santim santim ölçerek şerit çektiren Milli Eğitim Müdürü Şimşek, öğrenci ve velilerin sosyal mesafeyi korumalarını sağladı.
Öğrencilerin sınava gireceği sınıflara kadar mesafeli istikamet belirleyen Mustafa Şimşek’in bu uygulaması, büyük takdir topladı. Öğrenci velileri, “Sınava gelirken çok korkuyorduk. Kalabalık olacağı düşüncesiyle tedirgin olarak geldiğimiz sınavdan öğrencimizle birlikte mutlu bir şekilde ayrılıyoruz.
Maskesi olmayana maske, her köşeye dezenfektan yerleştirilmesi, sosyal mesafe çizgilerinin belirlenmesi bizleri oldukça mutlu etti. İlçe Kaymakamımız sayın Fatih Okumuş başta olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Mustafa Şimşek ve okul müdürlerimize teşekkür ediyoruz” şeklinde duygularını dile getirdi.
Hatırlanacağı üzere; İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, LGS’de görev alacak okul idarecileri, öğretmenler ve personeller için de Boğazlıyan BİLSEM tarafından imal edilen siperlikli maske dağıtımını gerçekleştirmişti.
Teşekkürler İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, Tebrikler sayın Mustafa Şimşek…

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ