KIZIL ŞAHİN BU KEZ UÇAMADI

Okuduğunuz haber
SEYHAN VEDA ETTİ

BİRLİK’TE MECLİS TOPLANDI

Anasayfa   /    Güncel    /    SEYHAN VEDA ETTİ

SEYHAN VEDA ETTİ

Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu’nun kuruluşuyla birlikte Yüksekokul Sekreterliği görevini bugüne kadar başarıyla yürüten Emin Seyhan, Bozok Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’na Şube Müdürü olarak atanması sebebiyle ilçemize veda etti.

GÜNCEL      30 Kasim 2021 - 00:10     0

SEYHAN VEDA ETTİ

Meslek Yüksekokulu Müdürü Mustafa Kocakaya ve mesai arkadaşları tarafından düzenlenen veda yemeğine katılan ve duygulu anlar yaşayan Seyhan, “Boğazlıyan Meslek Yüksekokulunda ki görevimden ayrılma günümü bana bir vedadan ziyade, vefalı dostlar tarafından uğurlanıyormuş duygusunu yaşatan başta Yüksekokul Müdürümüz olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Mesai arkadaşları ve tüm dostlarından haklarını helal etmelerini isteyen Emin Seyhan, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Yozgat Bozok Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığına, Şube Müdürü olarak atanmam nedeniyle yaklaşık altı yıldır yürütmekte olduğum Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu Yüksekokul Sekreterliği görevinden 24.11.2021 tarihi itibariyle ayrılmış bulunmaktayım.
Görev yaptığım süreçte, başarının bir ekip işi olduğu bilinciyle hak, hakikat ve adalet ölçüleri içinde olmaya çalıştım. Tüm personellerimizle el ele vererek, güzel işler başardığımıza inanıyorum.
Veda edemediğim tüm dostlardan haklarını helal etmelerini istiyorum, eğer var ise benden yana hakkım helal olsun.”
Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu Müdürü Mustafa Kocakaya, Yüksekokul Sekreteri Emin Seyhan ile birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, günün anlam ve önemine binaen plaket takdim etti.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ