KREDİ KÜÇÜK, HEDEF BÜYÜK

Okuduğunuz haber
SEVGİ ENGEL TANIMAZ

KERMESE YOĞUN İLGİ

Anasayfa   /    Güncel    /    SEVGİ ENGEL TANIMAZ

SEVGİ ENGEL TANIMAZ

Her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen Dünya Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Boğazlıyan Özel Tuba Rehabilitasyon Merkezi’nin düzenlediği etkinlikte öğrencilerin şiirleri, dansları ve sergiledikleri performanslar göz doldurdu. Aileler de çocuklarının sergiledikleri oyun ve söyledikleri şarkılara alkışlarla destek verdiler.

GÜNCEL      17 Mayis 2022 - 00:36     0

SEVGİ ENGEL TANIMAZ

10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası, Boğazlıyan Tuba Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından hazırlanan programla icra edildi. Programa, İlçe Kaymakamı Recep Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Latif Manyas, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Vedat Oymak, İlçe Müftüsü Atıf Akşit, AK Parti Yozgat İlçe Başkanı Osman Düğenci, CHP Boğazlıyan İlçe Başkanı Ahmet Peker,  STK Başkanları, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.
Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı'nın okunması sonrasında Merkez adına bir konuşma yapan Kurucu Müdür Yusuf Yıldırım, "10-16 Mayıs Engelliler Haftası olarak farkındalık oluşturma için düzenlenmektedir. Kutlama demek istemiyoruz. Çünkü kutlanacak bir şey değil. Farkında olunacak bir durum.

HEPİMİZ BİRER ENGELLİ ADAYIYIZ 
Yarın hepimiz engelli olacakmış gibi hareket etmemiz ve bunun bilincinde olmamız gerekiyor. Belki bu haftalar vesilesiyle bu eksikliği giderebiliriz. Bu anlamda tekrar bu hafta dolayısıyla bütün algı bozukluklarının düzeltilmesini temenni ederek ve hakikaten engelli yakınlarımıza da bu kutsal vazifelerinde de bakmak durumunda oldukları yakınlarına bakarken yüksek çabalarına Allah'tan kolaylıklar diliyorum" dedi.
SEVGİ VARSA TÜM ENGELLER AŞILIR
Boğazlıyan Kaymakamı Recep Aydın da yaptığı konuşmada, "Hepimizin birer engelli adayı olduğunu bir kez hatırlatmakta fayda var. Eğer sevgi varsa tüm engeller aşılır. Asıl engel sevgisizliktir. Burada önemli görevler düşen öğretmenlerimizi kutluyorum. Engellilerimizin gösterdikleri performansları ve bizlere yaşattıkları güzel günden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca bu programı düzenleyen ve programda katkısı olan herkese teşekkür ederim" dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ