MASALLARA YOLCULUK BAŞLADI

Okuduğunuz haber
SEVGİ DOLU İFTAR

Aslan Payı Boğazlıyan’a

Anasayfa   /    Güncel    /    SEVGİ DOLU İFTAR

SEVGİ DOLU İFTAR

Boğazlıyan halkı tarafından sevilip sayılan, örnek esnaflığı ile anılan Selvi Giyim Mağazası Sahibi Halil Akbaş, 5 yıldır sürdürdüğü geleneğe dün bir yenisini daha ekledi.

GÜNCEL      28 Nisan 2022 - 00:37     0

SEVGİ DOLU İFTAR

 Cadde üzerine açtığı gönül sofrasında yüzlerce vatandaşı iftar sofrasında buluşturan Akbaş, hem katılımcıların hayır dualarını aldı, hem de birlik ve beraberliğe vesile oldu.

Manevi atmosferini en yoğun şekilde yaşadığımız şu günde gerek hayırseverler ve gerekse esnaf bir birinden güzel örnekler sergileyerek birlik ve beraberliğimizin daha da pekişmesine vesile oluyor.
5 yıldır geleneksel hale getirdiği ve pandemi sürecinde iki yıl ara vermek durumunda kalan Selvi Giyim Mağazası Sahibi Halil Akbaş, dün gönül sofrasında yüzlerce vatandaşı ağırladı.
Cadde üzerine kurduğu iftar sofrasına 7’sinden 70’ine ilçe halkını misafir ederek iftar veren Akbaş, “Benim en mutlu olduğum an, hemşehrilerimizle paylaştığım andır. Davetimize ve gönül soframıza gelip misafir olan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Boğazlıyan Kaymakamı Recep Aydın, Belediye Başkanı Gökhan Coşar, daire müdürleri, stk temsilcileri, siyasi parti ilçe başkanları, dernek başkanlarıyla birlikte sofrayı dolduran yüzlerce vatandaş, hayırsever esnaf Halil Selvi’ye teşekkür etti.
Bu tür organizasyonların birlik ve beraberliği ayyuka çıkardığını, bölüşmenin, paylaşmanın en güzel örneklerinden birisini yaşadıklarını ifade eden vatandaşlar, “Halil Akbaş ve ailesinden Allah razı olsun. Rabbim kazancını bereketlendirsin” diye dua ettiler.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ