AK PARTİ’DE “HALEF-SELEF” BULUŞMASI

Okuduğunuz haber
SENSİZLİĞE HALA ALIŞAMADIK

KREDİ KÜÇÜK, HEDEF BÜYÜK

Anasayfa   /    Güncel    /    SENSİZLİĞE HALA ALIŞAMADIK

SENSİZLİĞE HALA ALIŞAMADIK

Uzun yıllar Mali Müşavirlik mesleğini yürüten ve bu süre zarfında onlarca gence iş-aş imkanı sunan, işyerini adeta bir mektebe dönüştürerek ilçeye bir çok başarılı gençler yetiştiren CHP Boğazlıyan eski İlçe Başkanı, Boğazlıyan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Karaman, vefatının ikinci sene-i devriyesinde sevenleri ve partilileri tarafından bir kez daha anıldı.

GÜNCEL      17 Mayis 2022 - 00:33     0

SENSİZLİĞE HALA ALIŞAMADIK

Yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtulamayarak aramızdan ayrılmasıyla ilçeyi adeta yasa bürüyen Karaman, bir kez daha rahmet, minnet ve özlemle yad edildi.
CHP İlçe Başkanı Ahmet Peker, Yönetim Kurulu Üyeleri, Boğazlıyan Belediyesi Encümeni Sinan Budak, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Emin Baran ve çok sayıda partililer 2 yıl önce rahmet-i rahmana kavuşan Mustafa Karaman’ı ebedi istirahatgahında ziyaret ederek Fatihalar okuyup dualar ettiler.
Yaşantısıyla, davranışlarıyla, hoşgörüsüyle hep gönüllerde yaşayacak olan Merhum Mustafa Karaman’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere tüm Boğazlıyan halkına bir kez daha başsağlığı diliyoruz. Ruhun şad olsun…


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ