TURHAL DA BAYRAM HAVASI

Okuduğunuz haber
ŞENLİKTE BULUŞTULAR

YAZAR GÖKMEN GÜNEŞ İLE SÖYLEŞİ

Anasayfa   /    Güncel    /    ŞENLİKTE BULUŞTULAR

ŞENLİKTE BULUŞTULAR

Yenipazarlı öğrenciler 'Mobil Anaokulu' projesi kapsamında doyasıya eğlendiler.

GÜNCEL      13 Haziran 2022 - 23:53     0

ŞENLİKTE BULUŞTULAR

Yozgat Bozok Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından 'Mobil Anaokulu' projesi kapsamında Boğazlıyan İlçesi Yenipazar Beldesi'nde yıl sonu şenlikleri düzenlendi.
Şenlik programı kapsamında öğrenciler yüz boyama, el baskısı, çocuk şarkıları, yarışmalar, geleneksel çocuk oyunları gibi birbirinden güzel etkinlikler ile minik kalplerle birlikte unutulmaz bir gün geçirdiler.
Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran; Yozgat Bozok Üniversitesi Bozok Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu akademisyenlerine, öğrencilerine teşekkür ediyorum. Davetimize icabet ettiler, minik yavrularımıza unutamayacakları bir etkinlik yaptılar.  Okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak, beldemizde yaşayan aileleri okul öncesi eğitimi hakkında bilinçlendirmek amacıyla bir farkındalık oluşturdular. Kendilerine öğrenci ve velilerimize sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 
Yozgat Bozok Üniversitesi Bozok Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından yapılan açıklamada, “ Misafirperverliklerinden dolayı Yenipazar Belediye Başkanı  Menderes Baran'a, Yenipazar İlkokulu Müdürü  Hüseyin Koçak'a, Yenipazar İlkokulu öğretmenlerine ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz” ifadeleri yer aldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ