TÜRKMEN GELENEĞİ BOZMADI

Okuduğunuz haber
ŞEKERBANK PERSONEL ALACAK

BAŞER İFTARLIK DAĞITTI

Anasayfa   /    Güncel    /    ŞEKERBANK PERSONEL ALACAK

ŞEKERBANK PERSONEL ALACAK

Şekerbank Boğazlıyan Şube Müdürlüğü “İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi” olarak görev yapacak personel alımı duyurusu yaptı.

GÜNCEL      19 Nisan 2022 - 00:32     0

ŞEKERBANK PERSONEL ALACAK

Ülkemizde  bankacılık sektörünün öncü kuruluşlarından olan Şekerbank Boğazlıyan Şube Müdürlüğü’ne personel alımı yapacağı açıklandı.
 “TAKIM ARKADAŞLARI ARANIYOR”
Yayımlanan alım için yapılacak pozisyonlar “İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi” olarak belirtildi.
Şekerbank Boğazlıyan Şube Müdürü Cüneyt Karataş, açıklamasında; “Yozgat Boğazlıyan Şubemizde görev alacak, Anadolu Bankacılığı misyonumuzla, Bankamızın dinamik yapısı içinde Bankacılık kariyeri hedefleyen,”İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi” olarak görev yapacak personel alınacak” dedi.
Banka Müdürü Karataş,  adaylarda aranacak şartları ise şu şekilde açıkladı.
“Tercihen üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölümlerinden mezun olmaları veya en az 2 yıl İşletme Bankacılığı iş kolunda portföy yönetmiş adaylar ile  Takım çalışmasına uyumlu ve iletişim konusunda kendine güvenen, Satış kabiliyeti yüksek, Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek adayların başvuruları alınacak. Ayrıca; erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmaları gerekmekte.”
MÜRACAATLAR ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNE YAPILACAK
Bu arada, Boğazlıyan Şekerbank Şube Müdürlüğü’nde “İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi” olarak görev almak isteyenlerin 18 Nisan 2022 tarihinden itibaren Boğazlıyan Şube Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekiyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ