VATAN SİZLERE MİNNETTAR

Okuduğunuz haber
ŞEKER GİBİ PROTOKOL

İŞBİRLİĞİ, GÜÇBİRLİĞİ

Anasayfa   /    Güncel    /    ŞEKER GİBİ PROTOKOL

ŞEKER GİBİ PROTOKOL

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’ne yapılması planlanan yatırımla ilgili Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’la protokol imzaladı. Başkan Akay, 12 bin metrekare alan üzerine yapılacak ambalaj fabrikasının 2023’te tamamlanarak üretime geçmesini arzuladıklarını müjdeledi.

GÜNCEL      20 Eylül 2022 - 00:40     0

ŞEKER GİBİ PROTOKOL

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere bir kez daha Boğazlıyan’a gelen Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Boğazlıyan Belediyesi’ni ziyaret etti.
Belediye Başkanı Gökhan Coşar ve encümenler tarafından karşılanan Akay, Başkan Coşar’la bir süre sohbet etti. Başkan Coşar’ın ilçede yapmış olduğu hizmet ve yatırımların Boğazlıyan’ın gelişiminde ve kalkınmasında büyük ivmeler yaşadığına vurgu yapan Akay, Kayseri Şeker’in de Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nde yapacağı yatırımı bir an önce faaliyete geçireceklerini müjdeledi.
Başkan Coşar’ın özverili gayretleri ve girişimleri sonucu kurulan Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nden Kayseri Şeker olarak 12 bin metrekare arsa tahsisinin yapıldığını ifade eden Başkan Akay, Başkan Gökhan Coşar’la protokol imzaladı.
Ambalaj sektöründe üretim yapacak fabrikanın temelini en kısa sürede atmayı planladıklarını ifade eden Başkan Hüseyin Akay, “Allah nasip ederse 2023 Haziran ayında faaliyete geçmesini arzuluyoruz. İlçemize ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ın yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Gökhan Coşar yaptığı açıklamada, “Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgemizde 12 bin metrekare alan üzerine ambalaj sektöründe yatırım yapmaya hazırlanan Kayseri Şeker ile protokol imzaladık” dedi.
Coşar, “İlçemizin üretim, istihdam kapasitesinin artmasına katkı sağlayacak önemli yatırımın Boğazlıyan’a ve Kayseri Şeker Fabrikası’na hayırlı olmasını diliyor; nazik ziyaretleri ve bu yönde attıkları adım için teşekkür ediyorum.
Yatırım üretim istihdam için harekete geçen herkesin yanında yer almayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ