Mısır Şeker’e hayran kaldı

Okuduğunuz haber
ŞEHİDİMİZİN İSMİ YAŞATILACAK

Jandarmadan kaçamadılar

Anasayfa   /    Güncel    /    Şehidimizin ismi yaşatılacak

Şehidimizin ismi yaşatılacak

Afrin'de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'nın 3'üncü gününde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı'nın adı memleketi Boğazlıyan ilçesinde yaşatılacak. 

GÜNCEL      12 Aralik 2018 - 22:01     0

Şehidimizin ismi yaşatılacak

Çalapverdi İlkokulu/Ortaokuluna Afrin şehidi Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı isminin verilmesi amacıyla tören düzenlendi. Törene şehit ailesi, Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, Boğazlıyan Belediye Hamdi Erdal, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Törene şehidin eşine ve kardeşine Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağı takdim edildi. Okulda şehidin adına düzenlenen şiir ve mektup yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi. Okul öğrencilerinin oluşturduğu kısa film ve sunum izlendi. Ardından okul girişine, şehidin anısına yapılan anıt kurdele kesimiyle açıldı. 


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ