FİLİZ SEVENLERİNİ YASA BOĞDU

Okuduğunuz haber
SAYGI VE ÖZLEMLE ANDIK

AĞAÇLANDIRMA SEFERBERLİĞİ

Anasayfa   /    Güncel    /    SAYGI ve ÖZLEMLE ANDIK

SAYGI ve ÖZLEMLE ANDIK

İstiklal Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Aramızdan Ayrılışının 82. Yıl Dönümünde Rahmet, Minnet ve Saygıyla Andık.

GÜNCEL      11 Kasim 2020 - 23:30     0

SAYGI ve ÖZLEMLE ANDIK

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü, ölümünün 82’inci yılında, tüm milletimizce o’nun fikirleri doğrultusunda bütünleşerek, rahmetle, minnetle ve saygıyla andık.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 82’inci yıl dönümünde, yurt genelinde olduğu gibi, ilçemizde de düzenlenen çeşitli etkinliklerle anıldı.
Anma programında Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı Atatürk’e bağlığını bir kez daha göstermek üzere çelenk sundu.
Anıta çelenk sunumu ile başlayan törenler, saatler tam 09.05’i gösterdiğinde siren sesleri ve bayrakların yarıya inmesiyle sürdü. İstiklal Marşı okundu, Ata’nın manevi huzurunda saygı duruşu yapıldı, duygulu anlar yaşandı.
Çelenk sunma töreninin ardından saatler 09.05’i gösterdiğinde ilçemizde adeta hayat durdu. Sirenlerin iki dakika boyunca hiç susmadığı zamanda saygı duruşu ile Atatürk’ün ebediyete göç edişinin 82’inci yıldönümü saygıyla anıldı.
Programa, Kaymakam Metin Demirel, Belediye Başkanı Gökhan Coşar, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
COVİD-19 tedbirleri  kapsamında anma programı daha sonra Boğazlıyan Cumhuriyet Okulu’nun sosyal paylaşım sitesinden çevrimiçi yayınlandı.
Ölümünün 82. yıl dönümünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk; şükranla, rahmetle, özlemle yad edilirken, Atatürk’ün savaş meydanlarında sadece taktik geliştiren, savaş kazanan, operasyon yapan büyük bir asker değil, aynı zamanda iyi bir vatansever, iyi bir devlet kurucusu ve mütevazi bir insan olduğu vurgulandı, Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşları bir kez daha yad edildi.
Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. yıl dönümünde Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanlığı tarafından alternatif çelenk koyma programı ve saygı duruşu gerçekleştirildi.  

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ