ÜRETİCİYE DESTEK, TOPRAĞA BEREKET

Okuduğunuz haber
TRAFİK KURALLARI HAYAT KURTARIR

ŞEHİT ANNELERİ UNUTULMADI

Anasayfa   /    Güncel    /    TRAFİK KURALLARI HAYAT KURTARIR

TRAFİK KURALLARI HAYAT KURTARIR

Boğazlıyan’da eğitimin, etkinliklerin ve projelerin öncüsü Fatih İlkokulu düzenlediği Trafik Haftası programıyla büyük bir farkındalık uyandırdı. Kaymakam, Belediye Başkanı, Daire Müdürleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programda, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Karayolları Şube Şefliği tarafından açılan standlar gezilerek, trafiğin önemine dikkat çekildi.

GÜNCEL      13 Mayis 2024 - 23:18     0

TRAFİK KURALLARI HAYAT KURTARIR

Trafik ve İlk Yardım Haftası etkinlikleri çerçevesinde Fatih İlkokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından program düzenlendi.
Boğazlıyan’da yapmış olduğu sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra, eğitimdeki başarısıyla isminden sıkça söz ettiren Fatih İlkokulu, her yıl okulda oluşturulan parkurda yaptığı etkinliğe bir yenisini daha ekledi.
Okul bahçesinde gerçekleştirilen Trafik ve İlk Yardım Haftası programına İlçe Kaymakamı Ali Serttaş, Belediye Başkanı Gökhan Coşar, İlçe Jandarma Komutanı Ümit Kandemir, İlçe Emniyet Müdür Vekili Mustafa Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek başta olmak üzere, daire müdürleri, STK temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve Boğazlıyan halkı katıldı.
Trafik düzeni ve güvenliği bakımından karayolunu kullananların eğitimindeki önemi vurgulamak, çeşitli kurum ve kuruluşların trafik eğitimine olan katkılarını arttırmak amacıyla, her yıl Mayıs ayının ilk Cumartesi günü "Karayolu Trafik Güvenliği Günü", bu günü takip eden hafta ise "Karayolu Trafik Haftası" olarak değerlendiriliyor.
İlçemizde trafik güvenliğine yönelik duyarlılığının artırılması, trafik kazalarının azaltılması ve trafik sorununa dikkat çekilmesi amacıyla etkinlikler yapılmıştır. 
Fatih İlkokulu öğrencileri hazırladıkları trafik temalı gösteri, defile ve pankartlarla göz doldurup büyük ilgi topladılar. İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, ve Fatih İlkokulunun açmış olduğu stantlarda davetlilere ve vatandaşlara trafik güvenliği ile ilgili bilgilendirme çalışmaları yapıldı.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ