BAŞER BİDEN’E DERS VERDİ

Okuduğunuz haber
SARIBAL: ELBAŞI BİZİM KIYMETLİMİZ

ÇİFTÇİ KADERİNE TERK EDİLDİ

Anasayfa   /    Güncel    /    SARIBAL: ELBAŞI BİZİM KIYMETLİMİZ

SARIBAL: ELBAŞI BİZİM KIYMETLİMİZ

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Üyesi Orhan Sarıbal, CHP Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı’yı makamında ziyaret ederek övgüler yağdırdı. Okan Başkan bizim kıymetlimizdir” şeklinde konuşan Sarıbal,  “Kendisine Genel Merkezi’miz olarak, partililerimiz olarak elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz” dedi.

GÜNCEL      17 Agustos 2020 - 22:51     0

SARIBAL: ELBAŞI BİZİM KIYMETLİMİZ

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Boğazlıyan’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Üyesi Orhan Sarıbal, Boğazlıyan’daki tek CHP’li Belediye Başkanı olan Okan Yaşar Elbaşı’yı makamında ziyaret etti.
Göreve seçildiği günden itibaren Uzunlu’da yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla ilgili Başkan Elbaşı’dan bilgiler alan Sarıbal, “Başkanımızın genç ve dinamik olması çok önemli bir avantaj. Belde’ye yapmış olduğu çalışmalar takdire şayan. Bizler de Başkanımızın CHP Genel Merkezimiz ve partililerimiz olarak her zaman yanında ve destekçisiyiz, olmaya da devam edeceğiz” dedi.
Uzunlu’yu şirin bir belde olarak niteleyen Sarıbal, “Mesire gibi algılanan doğal güzellikleri olan kıymetli bir yer. Boğazlıyan’ın tarımsal sulaması bu bölgenin su kaynaklarından sağlanıyor. 
İnanıyorum ki, bizim kıymetlimiz olan Başkan Okan Yaşar Elbaşı, görevde bulunduğu süre içerisinde daha çok hizmetlere imza atacak. Genel Merkezimiz, CHP’li Belediyelerimiz Başkanlarımız ve partililerimiz başkanımızın destekçisidir ve olmaya de devam edecektir.
Kendisine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.
Milletvekili Orhan Sarıbal, sözlerini şu şekilde tamamladı:
“Başkanıma başarılar diliyorum. Genç olması, dinamik olması çok önemli bir avantaj. Halkla bütünleşmiş olması kıymetli. Uzunlu’nun iki önemli tarafı var. Birincisi gerçekten muhteşem bir yer. Aynı zamanda Boğazlıyan’ın tarımsal suyunu karşılayan baraja sahip. 
Ülkenin en önemli sorunlarının başında suyun geldiğini biliyoruz. Uzunlu küçük ve şirin bir beldemiz. 
CHP’li belediyeciliği yapmak kolay değil. Başkanım Okan Yaşar Elbaşı böylesi bir sorumluluğu omuzlamış durumda. Bu belediyelerin önünü açacak bir Belediyeler Yasası’nın çıkartılması gerekiyor. Genel bütçeden özel kaynakların aktarılması gerekiyor. Çok kıt kaynaklarla hizmet veriliyor. Mesire yeri gibi algılanan, doğal güzelliği olan kıymetli olan bir yer. En önemlisi halkın içinde olmak, halkla bütünleşmek.
Kendisine Genel Merkezi’miz olarak, partililerimiz olarak elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz.”
Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, Milletvekili Sarıbal’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Sayın vekilim öncelikle beldemize hoş geldiniz. Sizi her zaman etrafına enerji yayan, güler yüzlü olarak tanıdık. Sizleri buralarda görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti.
CHP Yozgat Milletvekilimiz Ali Keven’den önce sizlerin Uzunlumuza gelmesi bizler için de çok kıymetli. Bizi çok onure ettiniz, destek verdiniz.  Teşekkür ediyor, bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ