Boğazlıyan İcra Müdürlüğü

Okuduğunuz haber
SAHTE İÇKİ OPERASYONU

DEMİRER’LE GURURLANDIK

Anasayfa   /    Güncel    /    SAHTE İÇKİ OPERASYONU

SAHTE İÇKİ OPERASYONU

Ülke genelinde “Sahte/Kaçak İçkilerden” dolayı ölümlerin yaşanmasından dolayı, ilçe merkezinde istihbari çalışmaları sıklaştıran ve Tekel Market’in kaçak içki sattığı yönünde duyum alan Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Suç Araştırma Soruşturma ekipleri, işyerinde yaptıkları aramada 4 bidon halinde 15 litreye yakın el yapımı şarap, 1 adet kuru sıkı tabanca ve 1 adet tüfeğe el koydu.

GÜNCEL      02 Kasim 2020 - 22:43     0

SAHTE İÇKİ OPERASYONU

Boğazlıyan İlçe Merkezi’nde bir Tekel Market’in kaçak içki sattığı yönünde duyum alan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Suç Araştırma Soruşturma ekipleri, yapmış oldukları aramada 4 bidon halinde 15 litreye yakın el yapımı şarap ele geçirdi.
Emniyet Teşkilatı olarak ilçemizde vatandaşların can sağlığını korumak, yetkisiz kişilerin içki üretmesini ve bandrolsüz içki satışı önlemek amacıyla yapılan çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, istihbari bilgi aldıkları işyerine adli mercii koordinesinde yaptıkları aramada, ayrıca 1 adet ağzı açılmamış kurusıkı tabanca ve 1 adet Tüfeğe el koydu.
Olay ile ilgili (2) şüpheli şahıssın yakalandığı ve haklarında gerekli Adli işlemlerin başlatıldığı öğrenildi.


 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ