Arkadaşını 53 bıçak darbesiyle öldüren genç tutuklandı

Okuduğunuz haber
ŞAHİN: ŞÜKRAN BORÇLUYUZ

GAZİLER MANEVİ BİR DEĞERDİR

Anasayfa   /    Güncel    /    ŞAHİN: ŞÜKRAN BORÇLUYUZ

ŞAHİN: ŞÜKRAN BORÇLUYUZ

İYİ Parti Boğazlıyan  İlçe Başkanı Baki Şahin, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. 

GÜNCEL      20 Eylül 2022 - 00:37     0

ŞAHİN: ŞÜKRAN BORÇLUYUZ

Şahin, "Şehitlik ve gazilik, milletimiz için onurların en büyük, şereflerin en yücesidir. Tarih boyunca istiklal ve bağımsızlığını, milli birlik ve bütünlüğünü her şeyin üstünde tutan ve bu uğurda büyük bedeller ödeyen milletimiz hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmemiştir” dedi.
İlçe Başkanı Şahin, mesajında daha sonra şu ifadelere yer verdi: 
“Aziz vatanımız hem gaziliğin hem de şehadetin yuvası, aziz milletimiz de bu yuvanın sarsılmaz bekçisidir. Gazilerimizle şehitlerimiz milli varlığın güvenceleri, milli istiklalin yenilmez güçleridir. Onlardan bize kalan emanetlere sahip çıkmak ve gelecek nesillere aktarmak boynumuzun borcudur. Bu topraklar uğruna canlarını feda eden şehit ve gazilerimiz de, sonsuza kadar başımızın tacıdır. Bilinmelidir ki, söz konusu vatan olunca, şehadeti göze almış, gaziliği kader bilmiş bir millet olarak, yeryüzünde bizi yenecek, bu toprakları elimizden alabilecek hiçbir kudret bulunmamaktadır.
Bu cennet vatan ezanımızın, bayrağımızın, milletimizin müstahkem kalesidir ve inşallah ilelebet böyle kalacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan kılan aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Hayatta olan gazilerimize esenlikler diliyor, sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ