Öğretmenevi çıtayı çok yükseltti

Okuduğunuz haber
SAĞLIKÇILAR EĞİTİME ALINDI

Bu kurslar kaçmaz

Anasayfa   /    Sağlık    /    Sağlıkçılar eğitime alındı

Sağlıkçılar eğitime alındı

Yozgat’ta çalışan aile hekimleri ve birlikte çalıştıkları 1. Basamak sağlık çalışanlarına hizmet içi eğitim verildi.

SAĞLIK      26 Haziran 2018 - 23:54     0

Sağlıkçılar eğitime alındı

Yozgat’ta çalışan aile hekimleri ve birlikte çalıştıkları 1. Basamak sağlık çalışanlarına hizmet içi eğitim verildi.
Uzman doktorlar tarafından verilen eğitimde; bebek, çocuk, ergen izlemi, kanser taramaları, astım, KOAH, inmenin erken tanısında farkındalık, yeni doğan tarama programları, obezitenin önlenmesi, sağlıklı beslenme, diyabet, böbrek hastalıkları, kas ve iskelet sistemi hastalıkları anlatıldı.
Yozgat İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Sağlık profesyonellerinde, sürekli eğitimin amacı topluma nitelikli sağlık hizmeti sunumunu sağlamaktır. Profesyonel yetkinliklerin ve farkındalıkların geliştirilmesi ve devam ettirilmesi isteniyorsa, sürekli eğitim gereklidir. Sağlık çalışanlarımızın,  halk sağlığını etkileyen sosyal ve teknolojik değişikliklere ayak uydurması o alandaki eğitimin sürekliliği ile mümkündür.
Etkili sağlık hizmet sunumunda gerekli bilgi, beceri ve davranış kazanmaları hizmet içi eğitim süreçleri ile sağlanabilir. Bu bağlamda hizmet içi eğitim, çalışanlarımızın hizmet içi eğitim ihtiyaçlarını belirleme, bu ihtiyaçlara uygun programlar geliştirme, bu programları planlama, uygulama ve değerlendirme gibi kapsamlı bir çalışmayı gerektiriyor.
Yaşam boyu eğitimin bir gereği olarak verdiğimiz hizmet içi eğitimlerle, çalışanlarımıza mesleklerinde daha başarılı, üretici ve mutlu olmasını sağlayacak bilgi, beceri ve tutumlar kazandırmayı amaçlıyoruz” dedi.

Etiketler

#Yozgat

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ