BAŞKANLAR GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

Okuduğunuz haber
ROZA’DAN 10 OCAK JESTİ

Polat: Gazetecileri ağırladı

Anasayfa   /    Güncel    /    ROZA’DAN 10 OCAK JESTİ

ROZA’DAN 10 OCAK JESTİ

Boğazlıyan’da faaliyet gösteren Roza Pastanesi sahibi Volkan Yerlikaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü nedeniyle Gazetemiz çalışanlarının gününü yaş pasta ikram ederek kutladı.

GÜNCEL      11 Ocak 2022 - 00:16     0

ROZA’DAN 10 OCAK JESTİ

Boğazlıyan’ın en köklü pastanelerinden birisi olan Roza Pastanesi sahibi Volkan Yerlikaya, Boğazlıyan Haber Gazetesi sahiplerinden Mustafa Doğan ve Yazıişleri Müdürü Gökhan Doğan’ı ağırladı.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir araya geldiği Gazetemiz çalışanlarına yaş pasta ikram ederek kutlayan Yerlikaya, “Basın mensuplarımızın zor şartlar altında görevlerini yerine getiriyor. Bazen bu zor görevlerine bizzat şahit oluyoruz. Bu yüzden basınımızın her zaman yanındayız ve destekçiyiz, değerini ve önemlerini anlıyoruz.
Bu yüzden sizleri bu anlamlı gününüzde bir araya getirerek birlikte olmak istedik. Sizler de davetimize icabet ettiniz. Teşekkür ediyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü tekrar kutluyorum” dedi.
Gazetemiz sahiplerinden Mustafa Doğan ve Yazıişleri Müdürü Gökhan Doğan, Roza Pastanesi sahibi Volkan Yerlikaya ve dostları Hulusi Sezer’e bu nazik davetinden ve ikramlarından dolayı teşekkür ederek, “Boğazlıyan’da bir işletmecinin bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmadığı ve düşüncesinden dolayı takdirimizi sunuyor, teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ