OVAKENT AYAĞA KALKTI

Okuduğunuz haber
RAMAZAN KONSERLE ŞENLENECEK

ŞEKER SOFRASI TURHAL'DA

Anasayfa   /    Güncel    /    RAMAZAN KONSERLE ŞENLENECEK

RAMAZAN KONSERLE ŞENLENECEK

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde “Tevazu, samimiyet ve gayret ile” yürüttüğü seçim çalışmalarında gönlünde taht kurarak Boğazlıyan Belediye Başkanlığa’na seçilen Gökhan Coşar, ilçe halkına ilkleri yaşatmaya devam ediyor. 7’den 70’ine varıncaya kadar insan odaklı yürüttüğü çalışmalarla adeta sosyal barışı yeniden inşa eden Başkan Coşar, 23 Nisan etkinliklerinde olduğu gibi Ramazan ayında da ilçe halkını Ramazan Şenlikleri’yle bir kez daha buluşturacak. 17 Mayıs Cuma günü saat 20:30’de Şelale Meydanı’nda ünlü sanatçıların katılımıyla düzenlenecek programda, Boğazlıyan halkı bir kez daha doyasıya eğlenecek.

GÜNCEL      14 Mayis 2019 - 00:08     0

RAMAZAN KONSERLE ŞENLENECEK

İlçedeki sosyal barışı, kurumlar arası birlik ve beraberliği önceleyen Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, belediye hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel aktivitelerle de ilçe halkını kaynaştırıyor.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Belediye’nin katkılarıyla stadyumda gerçekleştirilen organizasyonda hem çocuklara hem de ilçe halkına çifte bayramı yaşatan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, bu kez de Ramazan ayında insanların gülüp eğlenmeleri, hoşça vakit geçirmeleri ve birlik beraberliğin daha da pekişmesi için program tertipledi.

Kurumlar arası bölüşmeyi, paylaşmayı ve birlikte hareket etmeyi önceleyen Başkan Coşar, Boğazlıyan Kaymakamlığı başta olmak üzere Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ziraat Odası ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin katkılarıyla Ramazan Şenliği tertip etti.
19 Mayıs Haftası etkinlikleri çerçevesinde 17 Mayıs Cuma Günü saat 20:30’de Şelale Meydanı’nda düzenlenecek programda, ünlü ses sanatçıları Aslı Güngör ve Mehmet Diker birbirinden güzel şarkılarıyla ilçe halkına unutamayacakları bir dinleti sunacak.
ÇOCUKLAR UNUTULMADI
Ramazan Şenlikleri’nde, geleceğimizin teminatı olan çocuklar da unutulmadı. 23 Nisan Ulasal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda olduğu gibi bu Şenlikte de çocuklara özel programlar tertiplendi.
Hacivat – Karagöz, Semazen ve palyaço gösterilerinin yanı sıra, pamuk şeker, popcorn (mısır patlağı), Osmanlı macunu ve daha bir çok ikramlarda bulunulacak. Çocuklara yönelik programda ayrıca, tahta bacak, sahne gösterileri de yer alacak.
Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Ramazan coşkusunu Boğazlıyan halkıyla birlikte yaşamak olduğunu ve özlenen Ramazan gecelerini yeniden hatırlatmak olduğunu kaydetti. 
Coşar, "Ramazan’ın güzelliklerini sizlerle yaşamak ve paylaşmak için bir kez daha bir araya geleceğiz. Bu şenlikle çocuklarımızın da Ramazan’ın manevi atmosferini hatırlamalarını istedik ve Ramazan şenliğini hazırladık. 
Boğazlıyan halkı bizi belediye başkanı olarak görevlendirdi. Seçimden önce projelerimizi açıklamıştık ve yapacaklarımızı anlatmıştık. Sizlerin dertlerinizi ve sıkıntılarınızı biliyoruz. Bunların çözümü noktasında da projeler oluşturduk. Önümüzdeki beş yıllık süreçte projelerimizi gerçekleştireceğiz. 
Tüm gücümüz ve inancımızla bunları gerçekleştirmek için hep beraber çalışacağız. Sizlerin emanetini devir aldık. Projelerimizi gerçekleştirmiş, hizmet etmiş, sizlerin dertlerini ve sıkıntılarını çözmüş olarak buradan kalkarsak ne mutlu bize. Bundan başka bir amacımız ve hedefimiz yok. Bu yönde çalışacağız inşallah. Zaman içerisinde de göreceksiniz. Bu vesileyle yeniden Ramazan ayının, devletimize, milletimize, Boğazlıyan’ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyor, tüm halkımızı 17 Mayıs Cuma günü şenliğimize bekliyorum" dedi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ