BOĞAZLIYAN BAŞER’İ BAĞRINA BASTI

Okuduğunuz haber
POLAT’LA GURUR DUYDUM

BELDELERİN GÖZDESİ YAMAÇLI

Anasayfa   /    Güncel    /    POLAT’LA GURUR DUYDUM

POLAT’LA GURUR DUYDUM

Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, bölgenin en büyük Lidaş’ını ziyaret etti

GÜNCEL      26 Temmuz 2022 - 00:36     0

POLAT’LA GURUR DUYDUM

AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından tertiplenen Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda katılmak üzere bir kez daha Boğazlıyan’a gelen Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, lisanslı depoculuk alanında yapmış olduğu yatırımlarla Türkiye’de söz sahibi konumuna gelen Polat Agro Lidaş’ı ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Polat ve Şirket Müdür Fatih Polat’ı tebrik eden Başer, “Böyle bir markanın Yozgat’tan çıkmış olması da bizleri onurlandırıyor ve gururlandırıyor” dedi.

Son üç yılda Boğazlıyan, Yamaçlı ve Kozaklı’da lisanslı depoculuk alanında yapmış olduğu yüzmilyonlarca liralık yatırımlarla Türkiye’de ilk 3’e girme başarısı gösteren Polat Agro Lidaş, önceki gün AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer’i ağırladı.
Bir dizi program ve ziyaretler çerçevesinde Boğazlıyan’a gelen Başer, yapmış olduğu yatırımlar ve oluşturduğu istihdamla Yozgat’ın gözbebeği haline gelen Polat Agro Lidaş’ı ziyaret etti.
AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer’la birlikte, Polat Agro Lidaş’a gelen Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, AK Parti İl ve ilçe Kadın Kadın Kolları Başkanları, Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Erkoç, Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, Boğazlıyan İl Genel Meclis Üyesi Mikayil Demir, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nurullah Nurdoğan, AK Parti Yozgat Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Taşdemir, İl Genel Meclis Başkanvekili Abdulbaki Karataş, TKDK İL Müdürü Selim Türker, Boğazlıyan Belediye Başkanı Latif Manyas, AK Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İş İnsanı Mehmet Polat’a böylesi bir yatırımı Boğazlıyan’a kazandırdıkları için teşekkür etti.
Modern ve son teknoloji ile yapılan LİDAŞ’ın ülke ekonomisine ve istihdamına büyük katkılar sağladığını söyleyen Milletvekili Başer, “Böyle bir markanın Yozgat’tan çıkmış olması da bizleri onurlandırıyor ve gururlandırıyor” dedi.
Yozgat’ın lisanslı depoculukta Türkiye genelinde 2’nci sırada olmasının tahıl şehri olmasının delili olduğunu ifade eden Başer, “AK Parti hükümetleri olarak lisanslı depoculuk noktasında hangi yatırımcı bize müracaat etmişse biz her daim o yatırımcının elinden tuttuk ve yatırımların ilimize gelmesi noktasında azami gayreti gösterdik. Bu manada Polat kardeşleri de çok iyi gördüm. Boğazlıyan, Yamaçlı ve Kozaklı olmak üzere büyük bir yatırım yaptılar, başkaca yatırımları da var. Kendilerine hayırlı ve bereketli bir kazanç diliyorum” şeklinde konuştu.
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“Buralar çiftçilerimiz için de ayrı bir avantaj. Çiftçimiz lisanslı depolara mahsullerini getirdiği zaman hem nakliye bedellerini devlet olarak biz ödüyoruz, hem de kesintiler, istisnalar ve muafiyetlerden faydalanıyorlar. 
İlk milletvekili olduğum dönemde ilçelerimizden bize ofis açın diye talepler geliyordu. Şimdilerde yatırımcılar sayesinde lisanslı depoculuk alanında Türkiye’de ikinci sırada yer alıyoruz. Kendilerine başarılar diliyor, hayırlı, bol ve bereketli bir sezon geçirmelerini Rabbimden niyaz ediyorum.
Çiftçilerimiz özellikle bu sene arpa ve buğdaya verdiğimiz fiyatlardan dolayı memnunlar. Allah’a şükürler olsun ki bu sene verim de güzel oldu. Hem çiftçimiz kazandı, hem üreticimiz kazandı hem de esnaflarımız kazandı. 

Biliyorsunuz son kararname ile Türkiye’de bir tanesi de Yozgat Merkez olmak üzere 31 ilde Toprak Mahsulleri Ofisi Başmüdürlüğü kuruldu. Malumunuz; Boğazlıyan, Çandır, Çayıralan ve Yenifakılı ilçelerimiz Sarıkaya’ya bağlılardı. Artık o devri bitirmiş olduk. Yozgat tarım alanında üretim üssü. Buğday ve arpa üretiminde ilk sıralardayız, mercimekte Türkiye birincisiyiz, nohut ve şeker pancarında ilk sıralardayız. Madem ki, Yozgat çiftçimiz üretiyor, ve şube olarak Kayseri’ye gidiyorduk. Başmüdürlük kurulduktan sonra üreticilerin iş ve işlemleri Yozgat’tan yapılacak. 
Bu manada başta sayın Cumhurbaşkanımıza, Tarım Bakanımıza ve bakanlarımıza teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Yozgat’la ilgili hangi talebi getirmişsek istediğimiz şekilde karar veriyorlar. Biz de bu manada Yozgat’a hizmet getirmenin ayrı bir onurunu da gururunu da yaşıyoruz.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ