BAŞKANLAR GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

Okuduğunuz haber
PAŞAOĞLU’NDAN KONGRE’YE DAVET

BENİM CİĞERİM YANDI, BAŞKASININ YANMASIN!

Anasayfa   /    Güncel    /    PAŞAOĞLU’NDAN KONGRE’YE DAVET

PAŞAOĞLU’NDAN KONGRE’YE DAVET

Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Uğur Paşaoğlu, 22 Ocak 2023 Pazar günü saat 10.00’da Belediye Düğün Salonu’nda yapılacak Olağan Genel Kurul Toplantısı’na esnaf ve sanatkarlar ile Boğazlıyan halkını davet etti. Paşaoğlu, “Kooperatimiz esnafımızındır. Esnaf ve sanatkarımızdan kooperatiflerine sahip çıkmalarını, genel kurula katılmalarını istiyoruz” dedi.

GÜNCEL      19 Ocak 2023 - 17:55     0

PAŞAOĞLU’NDAN KONGRE’YE DAVET

Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Uğur Paşaoğlu, 22 Ocak 2023 Pazar günü yapılacak Olağan Genel Kurul ‘a tüm esnaf ve sanatkar ile Boğazlıyan halkını davet etti.
Gönül birliği içerisinde yapılacak Olağan Genel Kurul’un, birlik ve beraberliğin artmasına vesile olacağını ifade eden Paşaoğlu,”Yoğun katılımlarını beklediğimiz esnaf ve sanatkarımız kooperatifine sahip çıkacak ve kendilerinin olan imkanı yine en kolay şekilde kendilerine sunacak Başkanı oylayacaktır” dedi.
Zorlaştıran değil kolaylaştıran, ötekileştiren değil birleştiren bir anlayışın esnaf ve sanatkarın gücüne güç katacağını belirten Uğur Paşaoğlu, “Bu seçim esnaf ve sanatkarımızın seçimidir. Bilgili, tecrübeli ve donanımlı bir kadroyla seçimlere gireceğiz. Bizlerde esnaf ve sanatkarımıza finansal destek için her türlü kolaylığı sağlayacağız.
Bu vesile ile 22 Ocak Pazar günü gerçekleşecek olan seçimi yeni projeler ile hizmet gayesinde esnafımızı en iyi şekilde temsil edebilmek ve en iyi hizmeti sunabilmek adına dinamik, bilgili donanımlı bir kadro ile yani sadece başkan ve yardımcısı ile değil tüm ekip ile yola çıkarak seçimlere gireceğiz. Tüm üyelerimizden önce dua, sonra destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ