Arslan'ın acı günü

Okuduğunuz haber
PAŞAOĞLU, GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

Aynı anda tüm okullarda İstiklal Marşı okundu

Anasayfa   /    Güncel    /    Paşaoğlu, günümüzü kutladı

Paşaoğlu, günümüzü kutladı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Haber Merkezi’mizi ziyaret eden Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Mehmet İsmail Paşaoğlu, Gazetemiz günümüzü kutladı. 

GÜNCEL      11 Ocak 2021 - 21:35     0

Paşaoğlu, günümüzü kutladı

Gazeteciliğin geçmişten bu yana hem meşakkatli hem de önemli bir görev olduğuna değinen Başkan Paşaoğlu, “Toplumun gelişebilmesi, değişebilmesi tek bir olguya bağlı değildir. Birçok olgu içeren bu gelişim ve değişimin belki de en önemli sebeplerinden biri de haberdar etme ve haberdar olmadır” dedi.
Sadece haber vermek değil, aynı zamanda doğru ve tarafsız haber vererek çalışmanın da önemine vurgu yapan İlçe Başkanı Mehmet İsmail Paşaoğlu; “Gazeteciliğin bir başka önemli değeri ise tarafsızlık ve doğruluktur. Temennimiz; gazetecilerimizin özgür olduğu, özgürce yazdığı, kimseden pusula alınmayan haberlerin yapılıp yazıldığı bir Türkiye olmasıdır. Bunun için çalışıyoruz ve bunun teminatını da tüm gazeteci arkadaşlarımıza veriyoruz. Herkesin, istediğini yazabildiği daha özgür zamanlar dileği ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü içten dileklerimle kutluyorum” şeklinde konuştu.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ