COŞAR’DAN ATATÜRK SÜRPRİZİ

Okuduğunuz haber
ÖZLEMLE ANIYORUZ

BİR GÜFTE BİR BESTE

Anasayfa   /    Güncel    /    ÖZLEMLE ANIYORUZ

ÖZLEMLE ANIYORUZ

Atatürk ebediyete uğurlanmasının 82. yılında birçok etkinlikle anılacak! 

GÜNCEL      09 Kasim 2020 - 23:54     0

 ÖZLEMLE ANIYORUZ

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 82'nci yılında Boğazlıyan’da düzenlenen etkinliklerle anılacak.
10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ü anma töreni saat 08.55’de Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk anıtına Kaymakamlık  ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasıyla başlayacak.
Çelenklerin sunumunun hemen ardından saat 09.05’da Belediye araçlarının ses ve yayın cihazının vereceği siren işareti ile iki dakikalık saygı duruşunda bulunulacak ve ardından İstiklal Marşı okunacak. Tören alandaki bayrakların yarıya indirilmesiyle son bulacak.
Daha sonra Cumhuriyet İlk/Ortaokulu Müdürlüğü’nün hazırladığı ve Covid-19 salgınıyla mücadele sürecinde kapsamında okulun konferans salonunda icra edilecek program, okulun Facebook adresinde çevrimiçi olarak yayınlanacak. 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayacak törende günün anlam ve önemini belirten konuşmaya müteakip, Atatürk'ün hayatı kronolojik olarak sunulacak.
Programda Atatürk’ün Hayatının Video Gösterimi, 10 Kasım şiirleri, “Atatürk ölmedi” adlı video gösterimi, Orotoryo, Piyes, Atatürk’ün karakter özellikleri video gösterimi, Koro sunumlarını yapılacak. 
 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ