ŞAMPİYON YENİFAKILI'DA

Okuduğunuz haber
ÖZEL OLMAK SİZİN DE HAKKINIZ

TYP’DEN 80 İSTİHDAM DAHA

Anasayfa   /    Güncel    /    ÖZEL OLMAK SİZİN DE HAKKINIZ

ÖZEL OLMAK SİZİN DE HAKKINIZ

Boğazlıyan’da bir ilke imza atan Girişimci İş Kadını Çiğdem Baran,  “Yes Passionis” isimli Bayan Saç Tasarım ve Gelinlik Salonu’nu hizmete açtı. Şıklığı ve muhteşem dekoruyla dikkat çeken “Yes Passionis”in, iç tasarımı da davetliler tarafından çok beğenildi.

GÜNCEL      31 Ocak 2019 - 22:11     0

ÖZEL OLMAK SİZİN DE HAKKINIZ

Boğazlıyan’da büyük bir eksikliği hissedilen ve gelin olacak genç kızların hayallerini gerçekle buluşturan Girişimci İş Kadını Çiğdem Baran, “Yes Passionis” isimli Bayan Saç Tasarım ve Gelinlik Salonu’nu, seçkin davetlilerin katıldığı resepsiyonla hizmete açtı.
Vedat Ali Özışık Caddesi, Pırıl Apartmanı’nda hizmete başlayan Salon açılışına, siyasetçiler, bürokratlar, STK ve Dernek Başkanları ile çok sayıda Boğazlıyan halkı katıldı.
Meslekte 10 yılını dolduran Çiğdem Baran, Boğazlıyan’ın ihtiyacı olan Kuaför, Saç Bakımı ve Gelinlik Salonu’nu hizmete açmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.
 İlçede bir ilk’i oluşturması bakımından tasarımına, dekoruna ve şıklığa büyük önem verdiklerini ifade eden Baran, gelin adaylarının “Yes Passionis” ile isteği beklentilerinin karşılık bulacağını belirtti.
Gelinliklerin yanı sıra, kına malzemeleri ve iç çamaşırlarına varıncaya kadar tüm ihtiyaçlarını kaliteli ve ucuz bir şekilde karşılayabileceklerini kaydeden İş Kadını Çiğdem Baran, ayrıca Saç Tasarım ve Kuaför bölümlerinde de özel ve güzel görünüme her türlü bakım ve saç tasarımlarını yaptırabileceklerini söyledi.
Boğazlıyan’da böylesi bir salonu öncelikle yoğun talep üzerine açtıklarının altını çizen işletme sahibi Çiğdem Baran, hedeflerini bayan kuaförlüğü sektörüne yeni bir boyut getirmek olarak ortaya koydu.
Çiğdem açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Yes Passionis” Bayan Saç Tasarım ve Kuaför & Gelinlik Salonu’nda verilen hizmetlerimiz saç kesiminden, gelin saçı yapımına, manikürden pediküre, cilt bakımından makyaja kadar geniş bir yelpazeyi oluşturuyor.
Tamamen bayanlara hitap eden salonumuzda haftanın 7 günü hizmet vereceğiz. Nişan, düğün ve özel günlerde hizmet alacak olan bayanlarımızın mutlaka daha önceden randevu almalarını rica ediyoruz. Bayanlarımızın kişisel bakımları içinde mükemmeli ayaklarına getirdik ve kendilerine A’dan Z’ye hizmet paketi sunuyoruz” dedi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ