Trafik Haftası kutlanıyor

Okuduğunuz haber
ÖZEL ÖĞRENCİLER MEZUNİYET SEVİNCİ YAŞADI

Bahar Şenliği başladı

Anasayfa   /    Eğitim    /    Özel öğrenciler mezuniyet sevinci yaşadı

Özel öğrenciler mezuniyet sevinci yaşadı

Yozgat’ta eğitim veren Kanuni Sultan Süleyman Özel Eğitim Okulu öğrencileri mezuniyet sevinci yaşadı. 

EĞİTİM      09 Mayis 2018 - 23:27     0

Özel öğrenciler mezuniyet sevinci yaşadı

Yozgat’ta eğitim veren Kanuni Sultan Süleyman Özel Eğitim Okulu öğrencileri mezuniyet sevinci yaşadı. 
Yılsonu etkinlikleri nedeniyle İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü mezuniyet töreni düzenleyen Kanuni Sultan Süleyman Özel Eğitim Okulu öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları şiir, tiyatro, halk oyunu gösterilerini büyük bir başarı ile sergiledi. Öğrencilerin gösterileri katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. 
Mezuniyet cübbelerini giyen özel öğrenciler, ailelerine duygusal anlar yaşattı. Öğrencilere mezuniyet belgelerini Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ve il protokolü takdim etti. Mezun olan öğrenciler, tören sonunda keplerini havaya atarak mezuniyet sevinci yaşadı. 
İdare olarak öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlayacaklarını söyleyen Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, “Burada eğitimin önemi ortaya çıkıyor. Gelişmiş bir devlet idare ekonomisi milli geliri fazla olan idarenin yanında dezavantajlı grupları ne kadar mutlu edebiliyor ve hayata ne kadar bağlıyorsa o derece başarılıdır. Burada gördük ki bu öğrencilerimiz, öğrencileri eşliğinde çok gelişme kaydetmişler. Biz o öğrencilerimizi önemsiyoruz ve onlara günden güne daha fazla katkı sağlayarak eğitimlerini tamamlamalarını istiyoruz ve toplum hayatına katılmalarına idare olarak destek vereceğiz” dedi. 
Programa Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç’ın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, öğretmen ve özel öğrencilerin aileleri katıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ