Cavlak hizmete açıldı

Okuduğunuz haber
OSB'NİN HARİTASI ÇIKTI

Erkoç güven tazeledi

Anasayfa   /    Güncel    /    OSB'nin haritası çıktı

OSB'nin haritası çıktı

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar,Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın destekleri ile çalışmaları devam eden ilçenin Mega Projesi olarak görülen Fuat Oktay OSB’nin İmar Plan Haritası’nın çıkarıldığını belirterek, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandığını söyledi.

GÜNCEL      06 Temmuz 2021 - 01:46     0

OSB'nin haritası çıktı

Başkan Coşar, yaptığı açıklamada; Boğazlıyan ve bölgesi açısından büyük bir öneme sahip Fuat Oktay OSB’de altyapı ve üstyapı projelendirme çalışmalarının başladığını ifade etti.
Coşar, “Bölgemiz için Doğalgaz Boru Hattı ve Elektrik Dağıtım Lisansı temasları tamamlanmış olup, ilerleyen zamanda hat çekme işlemine başlanılacaktır.
Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgemizde yatırım yapacak firmalara ait resmi tahsislerimizde bu süreç içerisinde başlayacaktır. İlçemize hayırlı, uğurlu ve bereketli olsun.”dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ