YAZGAN BOĞAZLIYAN’A IŞIK OLDU

Okuduğunuz haber
OSB KABINA SIĞMIYOR

‘MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MÜ YOKSA SİYASİ PARTİ YÖNETİCİSİ Mİ?’

Anasayfa   /    Güncel    /    OSB KABINA SIĞMIYOR

OSB KABINA SIĞMIYOR

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın; gayreti, samimiyeti, ihlası ve girişimleri sonucu ilçeye kazandırılan Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi, kabına sığmıyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay’ın kıymetli destekleri ile kısa sürede vücud bularak Türkiye’de rekor sayılacak sürede kuruluşu gerçekleşen ve yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği OSB’de yaşanılan yer tahsisi sıkıntısını aşmak için Başkan Coşar, önceki gün Külliye’ye yaptığı ziyarette sayın Fuat Oktay’ı hem bilgilendirdi, hem de yeni taleplerini iletti.

GÜNCEL      27 Eylül 2022 - 00:19     0

OSB KABINA SIĞMIYOR

Boğazlıyan’ın makus talihini görevde bulunduğu 3 yıllık süre içerisinde yenen, yapmış olduğu çalışmalar, oluşturduğu istihdamlar ve ortaya koyduğu eserlerle Yozgat’ta gündemden düşmeyen Belediye Başkanı Gökhan Coşar, bir dizi ziyaret, bilgilendirme ve yeni taleplerde bulunmak üzere bir kez daha Ankara’ya gitti.
Başkent’e yaptığı her ziyaretinde müjdelerle dönen ve bunun karşılığını yatırım ve hizmet olarak alan Başkan Coşar, “en büyük hayalim” dediği Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluşunu Türkiye’de rekor sayılacak günde tamamlayarak ismini tarihe ALTIN Harflerle yazdırdı.
Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluş aşamasında en kıymetli desteğini aldığı Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay’ı bir kez daha ziyaret eden Başkan Gökhan Coşar, sayın Oktay’a yeni taleplerini ve kıymetli desteklerini iletti.
Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluş aşamasında başlayan yoğun taleplerin artarak devam etmesi, bin 070 dekar alanına kurulan OSB’de yeni gelen yatırımcıya yer tahsisi yapılamaması, OSB’de genişleme çalışmasını gündeme getirdi.
Temel atan firmaların yanında 25 yatırımcının da işe başlamak için gün sayması Boğazlıyan’ın geleceğine ışık tutarken, yer talebinde bulunan 70’e yakın seçkin firmanın da yatırım yapmasını sağlayacak imkanı sunmak için Ankara’ya giden Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay’la görüştü.
Organize Sanayi Bölgesi hakkında sayın Oktay’ı bilgilendiren Başkan Coşar, ilçenin gelişimine yapmış olduğu desteklerden dolayı şükranlarını sundu.
Başkan Coşar, sosyal medyadan yaptığı açıklamada; “Bir kez daha Boğazlıyan’a gösterdikleri ilgiyi yürekten hissettiren Cumhurbaşkanı Yardımcımız sayın Fuat Oktay beyefendi, tüm hemşehrilerimize selam ve sevgilerini ilettim. Ülkemizin her alanda gelişmesi ve başarısı için gece gündüz çalışan sayın Oktay’a kabulleri ve kıymetli destekleri için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Boğazlıyan’ın değişimine katkı verecek projeler için bu tür görüşme ve diyaloglara önem verdiklerini aktaran ve Ankara ziyaretinin son derece verimli geçtiğini dile getiren Başkan Coşar, “Boğazlıyan’ımız için çalıştığımız proje ve sürdüğümüz çalışmalara yönelik Cumhurbaşkanı Yardımcımız sayın Fuat Oktay’ı ziyaret ettik, istişarelerde bulunduk” ifadelerini kullandı.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ