ERKOÇ ESNAFIN VAZGEÇİLMEZİ

Okuduğunuz haber
OSB GURUR KAYNAĞIMIZ

FEN LİSESİ HAYIRLI OLSUN

Anasayfa   /    Güncel    /    OSB GURUR KAYNAĞIMIZ

OSB GURUR KAYNAĞIMIZ

Boğazlıyan Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulunan Yozgat Valisi Ziya Polat: OSB GURUR KAYNAĞIMIZ

GÜNCEL      23 Ocak 2023 - 23:53     0

OSB GURUR KAYNAĞIMIZ


Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay Beyefendi’nin sıklıkla dile getirdiği “Yerelden Kalkınma Modeli”nin en güzel örneğini teşkil eden Boğazlıyan Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi, Türkiye’de rol model olmaya devam ediyor. Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulunan Yozgat Valisi Ziya Polat, “Fabrikaların yükselmesi mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Türkiye’de kurulup da bu kadar kısa zamanda faaliyete geçen organize sanayi bölgelerinden bir tanesi. Bu da bizim için ayrı bir gurur kaynağı” dedi.

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın, “En büyük hayalim” diyerek çalışmalara başladığı ve kuruluş aşamasında Türkiye’de rekor kırılan Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’ndeki çalışmalar, il, ilçe ve belde de büyük heyecan uyandırıyor.
“Yerelden Kalkınma Modeli”nin öncüsü kabul edilen Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’ndeki hummalı çalışmaları incelemek ve yerinde görmek üzere Boğazlıyan’a gelen Yozgat Valisi Ziya Polat, “Fabrikaların yükselmesi mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu da bizim için ayrı bir gurur kaynağı” diye konuştu.
2020’de tescillenen OSB’de savunma sanayi başta olmak üzere gıda, tekstil, tarım makineleri, organik kimya, metal, ambalaj, otomasyon ve makine sanayi alanlarında üretim yapılacağını belirten Yozgat Valisi Ziya Polat, Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nin İç Anadolu’nun önemli projelerinden bir tanesi olduğunu söyledi. 
OSB’de fabrikaların yükseldiğini görmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Vali Polat; “Emek veren, destek olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay’a, Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ’a, milletvekillerimize, tabi sahada çalışan belediye başkanımıza, kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Büyük bir emeğin ürünü olan OSB’miz yakın zamanda üretime başlayacak” diye konuştu.
ASİ KÜNEFE ÜRETİM İÇİN GÜN SAYIYOR
Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nde ilkleri yaşatan “Antakya’nın Asırlık İkramı’nı Boğazlıyan’dan dünyaya sunacak olan Asi Künefe Fabrikası’nda incelemelerde bulunan Polat, “Burada üretim tesisi kuran Asi Künefe en geç 23 Nisan’da üretime başlayacak. Kendisinden biraz önce sözümüzü aldık. Diğer fabrikalarda da gördüğünüz gibi yoğun bir çalışma var” dedi.
BAŞKAN COŞAR TEŞEKKÜR ETTİ
Yozgat Valisi Ziya Polat’a, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki çalışmalar hakkında bilgi veren Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Organize Sanayi Bölge’nin tamamen dolduğunu belirterek, “Genişleme bölgesi yapıyoruz. Ben buradan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şu anda sayın Valimiz burada Yönetim Kurulu Başkanımız. Sayın Valimiz, Devlet büyüklerimiz bize yoğun destek verdiler. Türkiye’nin en hızlı kurulan Organize Sanayi Bölgesi. Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgemizle gurur duyuyoruz. İlçemize, Yozgat’ımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ