Okuduğunuz haber
OSB’DE İKİNCİ ETAP

ESNAF VE ÇİFTÇİNİN BORCU ERTELENSİN!

Anasayfa   /    Güncel    /    OSB’DE İKİNCİ ETAP

OSB’DE İKİNCİ ETAP

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın, “En büyük hayalim” dediği Organize Sanayi Bölgesi’nde 2’inci etap da tamamlandı. Boğazlıyan’ın geleceği adına büyük bir adım olan kuruluş protokolü Yozgat Valisi Ziya Polat’ın makamında Boğazlıyan Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından imzalanarak Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na gönderildi. 

GÜNCEL      09 Eylül 2020 - 23:41     0

OSB’DE İKİNCİ ETAP

Boğazlıyan’ın geleceği adına, ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine lokomotif rol oynayacak, istihdam başta olmak üzere ilçenin kaderini değiştirecek en büyük imza dün Yozgat Valisi Ziya Polat’ın makamında atıldı.
Boğazlıyan Belediye Başkan adaylığı sürecinde dahi, “En büyük hayalim” dediği Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulması için gecesini gündüzüne katan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay’ın büyük desteğini alan Başkan Coşar, ilçenin geleceği adına kurduğu hayale bir adım daha yaklaştı.
“Olmaz denilen, yapılmaz denilen”i başararak ismini altın harflerle yazdıran Belediye Başkanı Gökhan Coşar, 3’üncü etabın tamamlanmasıyla birlikte Organize Sanayi kuruluş süresinde Türkiye’de rekor kırmış olacak.
6 aylık süre içerisinde ortaya koyduğu performans, gayret, samimiyet ve ihlasla yürüttüğü çalışmalarda sayın Oktay’ın da destek ve katkılarıyla yer teslimi ve tahsisi olan birinci etabı geçen Boğazlıyan Organize Sanayi Bölgesi’nde ikinci etap da kısa sürede tamamlandı.
Boğazlıyan Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin belirlenmesiyle birlikte kuruluş protokolü için Yozgat’a hareket eden Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Vali Ziya Polat’la birlikte imzayı attı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na gönderilen Kuruluş Protokolünün Bakanlık tarafından onaylanması sonrasında 3’üncü etap olan imar planı ve altyapı çalışmalarına başlanılacak.
BOĞAZLIYAN ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 
KURUCU ORTAKLAR   
 
Yozgat İl Özel İdaresi
Boğazlıyan Belediyesi
Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası


MÜTEŞEBBİS HEYET
Boğazlıyan Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti şu isimlerden oluştu: BAŞKAN: Yozgat Valisi Ziya Polat
BAŞKAN VEKİLİ: Yardımcısı Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar
ÜYELER: Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Öcal Öcalan, Faruk Özalp, Uğur Paşaoğlu, Feramuz Bozoğlu,  Ferhat Çil, Şükrü Çetindağ, Zafer Aygüner,  Olcaytuğ Orhan, Mehmet Yerlikaya, Erkan Manyas, İsmet Yılmaz, Özlem Manyas ve Lüdaber Yazılıtaş…

YÖNETİM KURULU
BAŞKAN:
Vali Ziya Polat
BAŞKAN VEKİLİ: Gökhan Coşar
ÜYELER: Öcal Öcalan, Şükrü Çetindağ, Ferhat Çil…

DENETİM KURULU ÜYELERİ:
Uğur Paşaoğlu, Ömer Faruk Özalp…
Boğazlıyan Organize Sanayi Bölgesi’nde Boğazlıyan Belediyesi yüzde 88, Yozgat İl Özel İdaresi yüzde 6 ve Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası yüzde 6 hisseye sahip bulunuyor.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ